Redactia.ro
Home » Știri » Noi imagini din timpul intervenției eșuate a polițiștilor din Onești! Un vecin a surprins momentul în care Trupele Speciale au pătruns în apartament

Noi imagini din timpul intervenției eșuate a polițiștilor din Onești! Un vecin a surprins momentul în care Trupele Speciale au pătruns în apartament

GALERIE FOTO (4) Noi imagini din timpul intervenției eșuate a polițiștilor din Onești! Un vecin a surprins momentul în care Trupele Speciale au pătruns în apartament

Au apărut noi imagini din timpul intervenției eșuate a polițiștilor din Onești. Un vecin a reușit să surprindă momentul în care Trupele Speciale au reușit să spargă ușa criminalului pentru a ajunge la cei doi muncitori. 

Noi imagini din timpul intervenției eșuate a polițiștilor din Onești

Jurnaliștii de la Antena 3 au obținut imagini din momentul în care Trupele Speciale au reușit să spargă ușa criminalului pentru a ajunge la cei doi muncitori, filmate de unul dintre vecini.

Săptămâna aceasta, ucigașul ar putea fi audiat din nou, după ce starea acestuia de sănătatea s-a îmbunătățit. Totodată, începe și anchetarea celor care au participat la operațiune.

După demiterea șefilor Poliției Județene și a Poliției Onești, oamenii legii din oraș au sărit în apărarea superiorilor, spunând că aceștia au fost sacrificați, potrivit presei locale. Mai mult decât atât, aceștia susțin că șeful Poliției Române ar fi refuzat să trimită la Onești un echipaj SIAS, cu elicopterul.

Ce voia să obțină bărbatul care și-a ucis ostaticii

Doi muncitori au fost ținuți ostatici ore în șir într-un apartament din Onești, iar într-un final au fost înjunghiați mortal de cel care îi sechestrase. Acesta, la rândul său, a fost împușcat de poliție, care a intervenit în forță, însă prea târziu.

Acum, bărbatul este în spital, rănit, soția sa a fost reținută pentru complicitate la lipsire de libertate, iar șefii din Poliție fac o anchetă internă la Onești, pentru a verifica dacă nu cumva au existat pași greșiți și în intervenția autorităților.

Cei doi muncitori erau la muncă, renovau locuința. Fostul proprietar al imobilului, care a pierdut apartamentul în urmă cu peste 10 ani în favoarea companiei unde lucrau victimele, i-a sechestrat pe cei doi și a încercat să obțină drept răscumpărare fosta sa proprietate. Chiar el a sunat la poliție să spună că îi ține pe cei doi sechestrați, sub amenințarea unui cuțit. Negocierile cu specialistul poliției din Bacău au eșuat, iar agresorul de 68 de ani, i-a înjunghiat pe cei doi.

Martorii luării de ostatici de la Onești au surprins momente dramatice, când agresorul a ieșit la balcon, cu victimele lângă el și fluturând un cuțit, pentru a le spune să plece polițiștilor care veniseră să discute cu el. În zadar au încercat oamenii legii și un negociator, timp de 4 ore, să îl convingă pe bărbat să le dea drumul celor doi muncitori. În imagini se văd la un moment dat și cele două victime – un bărbat de 36 de ani și colegul lui de 52 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: