Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații despre starea de sănătate a actorului Bogdan Stanoevici, infectat cu COVId-19. ”Plămânii îi sunt afectați aproape integral!”

Noi informații despre starea de sănătate a actorului Bogdan Stanoevici, infectat cu COVId-19. ”Plămânii îi sunt afectați aproape integral!”

Actorul Bogdan Stanoevici  trece prin clipe dificile, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Actorul a fost transferat la Institutul Inimii, iar plămânii i-au fost afectați integral, motiv pentru care a trecut printr-o intervenție de ultimă oră.

”Plămânii îi sunt afectați aproape integral!”

Bogdan Stanoevici, actor și fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României trece prin clipe dificile, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Actorul a fost preluat pe 24 decembrie de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală și transferat la Institutul Inimii. Echipa coordonată de medicul  Șerban Bubenek depune eforturi pentru a-i salva viața fostului ministru Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, care este realizată prin procedura ECMO, cu scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7-15 zile, scrie GÂNDUL.RO. 

Aceste două săptămâni sunt critice, însă medicii speră ca plămânii afectați aproape integral să redevină funcționali. În continuare, este în stare gravă”, au declarat mai multe surse medicale, pentru sursa citată.

Fostul ministru al Culturii a fost intubat pe 16 decembrie, în stare gravă și mutat pe secția ATI, unde a luat și o infecție nosocomială, după cum a declarat Diana Șoșoacă, pentru dcnews.ro.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară (n.r. sâmbătă). A luat o infecție nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie”, a mai transmis Diana Șoșoacă.

Bogdan Stanoevici este un contestatar al măsurilor de protecție împotriva infectării cu SARS-COV-2 și era în prima linie a protestatarilor în urmă cu câteva luni. Fostul ministru declara atunci că nu poartă mască pentru că este ”sănătos”. În același timp, a mai menționat că și-a făcut lunar test anti-COVID, iar toate testele au ieșit negative. Însă, fostul ministru a mai precizat că, în anumite situații, atunci când a fost nevoit să poarte masca, s-a conformat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: