Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații ies la iveala în cazul Caracal! Ce spun avocații despre probe și audieri

Noi informații ies la iveala în cazul Caracal! Ce spun avocații despre probe și audieri

Noi informații ies la iveala în cazul Caracal!

Noi informații șocante ies la iveală în cazul Caracal. Avocații au spus ce probe au dispărut și ce s-a întâmplat la audieri cu Gheorghe Dincă. Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu anul trecut după ce au fost răpite de bărbatul în vârstă de 67 de ani, iar de atunci familiile lor nu știu absolut nimic despre ele.

Noi informații ies la iveala în cazul Caracal! Ce spun avocații despre probe și audieri

În urmă cu un an ieșea la iveală informații șocante despre Gheorghe Dincă, bărbatul care le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Din nefericire, deși a trecut un an, Dincă nu a ofst pedepsit, modificându-și declarațiile în fața judecătorilor.

Avocații familiilor au declarat că Dincă a spus că a avut complici în răpirea celor două fete, fiind vorba despre patru persoane, membrii ai clanului Sportivilor. „Am fost amenințat, șantajat și bătut pentru a face acele declarații. Numai un prost poate să creadă că am ars-o pe Alexandra Măceșanu în acel butoi. Oasele au fost aduse de adevărații răpitori în seara de 25 și plantate în butoi. Cei 4 lucrează în rețea, împreună cu oameni din instituțiile statului”, ar fi spus Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă, declarații șocante

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu a declarat că multe probe au dispărut de la dosar. Mai mult, se pare că nu s-a făcut o cercetare reală în ceea ce îl privește pe bărbatul în vârstă de 67 de ani.oate aceste minciuni să fie îndepărtate şi să pornim o cercetare reală. „Am văzut că de un an de zile nu se face nicio cercetare la SIIJ. Am stat de vorbă cu Dincă şi cu Risipiţeanu. Am constatat că ceea ce se vehiculează în public nu corespunde cu ceea ce rezultă din dosar. Am citit din dosar şi rezultă că au dispărut multe probe. Nu se poate aşa ceva decât dacă anchetatorii au fost fraţi cu cei care le-au sustras”, a declarat Carmen Obârşanu. Totodată și Alexandru Cumpănașu este de părere că au loc lucruri ciudate în cazul Caracal, deoarece magistrații nu au reușit să afle nici după un an, ce s-a întâmplat cu cele două tinere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: