Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații în cazul mamei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc. Femeia a avut o relație în paralele timp de 10 ani

Noi informații în cazul mamei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc. Femeia a avut o relație în paralele timp de 10 ani

Noi informații în cazul mamei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc

Noi informații în cazul mamei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc. IUlia, mama care a sărit de pe un bloc din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai săi, ar avut o relație în paralele vreme de 10 ani. Surse din anchetă susțin că cei doi bărbați din viața femeii se luptau să îi ia copiii.

Noi informații în cazul mamei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc. Femeia a avut o relație în paralele timp de 10 ani

Femeia care a sărit de pe un bloc cu zece etaje din Timișoara, împreună cu copiii ei, era amenințată de cei doi bărbați din viața ei că îi ia copiii. Potrivit unor surse din ancheta, femeia din Timișoara care și-a luat propria viață și a celor doi copii, ar fi fost terorizată de un bărbat bogat și influent. Fostul soț al Iuliei le-ar fi spus anchetatorilor o posibilă pistă care ar fi determinat-o să își pună capăt zilelor. Bărbatul spune că ar fi fost terorizată de fostul iubit. Rudele fostului soț spun că Iulia era terorizată de fostul iubit, care o amenința că îi ia copiii. Marcel ar fi fost motivul principal care a dus la tragedia fără precedent.

Soacra femeii spune că Marcel o amenință că îi va lua copiii, dar acesta ar fi fost motivul divorțului dintre Iulia și fostul soț. Nu se știe cu cine a vorbit femeia înainte să își pună capăt zilelor, dar cert este că cei doi bărbați din viața Iuliei o amenințau că îi vor lua pe cei mici de lângă ea. Iulia îl cunoștea pe Alex de la 15 ani, iar cu Marcel ar fi avut o relație de mai bine de 10 ani, ceea ce înseamnă că tânăra avea o relație în paralel de 10 ani.

Care a fost motivul divorțului dintre Iulia și fostul soț

Fostul partener a fost cel care s-a dus să îi spună lui Alex că băiatul nu este al lui, iar atunci bărbatul ar fi cerut un test de paternitate. Așa ar fi aflat bărbatul că băiatul nu era al lui, acesta a fost motivul care a dus la divorț. Marți dimineața, Iulia a cedat psihic și s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje cu cei doi copii în brațe. Ajunși la fața locului, medicii au găsit-o pe mama și fiul ei fără suflare, în timp ce fetița încă mai avea puls. Din păcate, micuța de șase ani s-a stins din viață la scurt timp. Trupurile neînsuflețite ale mamei de 33 de ani și ale copiilor său au fost depuse la capelă, acolo unde se află și familia ei. Toți trei au fost depuși într-un singur sicriu alb. Înmormântarea va avea loc mâine. Mama tinerei are probleme de sănătate, iar când a aflat de gestul teribil al fiicei sale.

Fostul soț al Iuliei, mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, a fost audiat miercuri și s-a schimbat încadrarea în cazul dosarului morții minorilor. În acest caz, s-a schimbat încadrarea în dosarul de moarte a copiilor, iar acum este unul de omor, iar în cazul femeii, este dosar de omor la culpă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: