Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Rudele sale cer să se facă dreptate în memoria ei

Noi informații în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Rudele sale cer să se facă dreptate în memoria ei

GALERIE FOTO (2) Noi informații în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Noi informații în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Au trecut aproape cinci luni de la moartea celebrei mezzosoprane din Iași, Maria Macsim Nicoară. Nici până în ziua de azi nu știe ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea care i-a schimbat viața acesteia. După luni întregi de agonie, trupul artistei nu a mai rezistat, iar artista s-a stins din viață pe 24 decembrie 2020. Acum, rudele acesteia cer să se facă dreptate în memoria acesteia.

Noi informații în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Rudele sale cer să se facă dreptate în memoria ei

Noi informații în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. În luna mai a anului 2020, Maria Macsim Nicoară a ajuns în stare gravă la spital prezentând multiple leziuni cerebrale după ce ar fi căzut pe scările din locuința sa, din Aroneanu, Iași. Soțul său, Codrin Nicoară a chemat-o pe mama sa, de profesie medic ginecolog, după opt ore în care mezzosoprana a stat în agonie. După ce soacra acesteia a văzut starea în care se afla a sunat la 112 pentru a cere de urgență o ambulanță. După luni în care medicii au încercat să o trateze pe artistă, aceasta s-a stins din viață în luna decembrie 2020.

Acum, rudele mezzosopranei își doresc să se facă dreptate. Sora Mariei Nicoară este de părere că autoritățile nu s-au implicat așa cum trebuie în cazul artistei. “Afirmam anul trecut în luna mai, după tragicul «accident casnic» al surorii mele, că am încredere în oamenii legii, că își vor face datoria. M-am înșelat crezând acest lucru. Mi-au înșelat încrederea! Mi-au înșelat încrederea persoane care trebuiau s-o apere pe sora mea și să acționeze pentru a afla adevărul. Chiar mi s-a reproșat că mă agit prea mult și e de datoria lor să apere victima. Oare?!La vremea aceea aveam multe semne de întrebare legate de cele întâmplate. Acum am și mai multe întrebări fără răspuns pe care vi le prezint, urmând a trage singuri concluziile: De ce s-a așteptat două zile până s-a început ancheta la fața locului (în 12 mai 2020), deși poliția cunoștea «speța» din 9 mai 2020, ora 23:45?”, a declarat sora mezzosopranei din Iași.

Maria Macsim Nicoara si sotul sau

Familia a fost anunțată că artista nu avea urme de violență

Mai mult, sora artistei a declarat că autoritățile i-au spus că Maria Macsim Nicoară nu avea urme de violență pe corp, dar în realitate, această informație nu este adevărată. Totodată, dosarul deschis pentru omor a fost clasat din lipsă de probe.“Ni s-a transmis de la început că sora mea «nu prezintă pe corp semne de violență». Am văzut fotografiile de la internare și era desfigurată la față, cu fractură la nivelul nasului, cu echimoze și tumefierea ochilor.9…) Mesajul care mi s-a transmis permanent a fost: «Aveți răbdare, este un caz complicat!». Noi am avut răbdare, dar ei au clasat dosarul de omor, din lipsă de probe, în condițiile în care, nouă, familiei, nu ni s-au transmis documente foarte importante din dosar, pentru a solicita noi expertize”, a mai povestit ELena Hereș, sora artistei.

Rudele Mariei Macsim Nicoară susțin că autoritățile nu s-au sesizat de ștergerea probelor din casa artistei. Sora și fratele mezzosopranei sunt dispuși să apeleze la toate căile legale pentru a-i face dreptate surorii lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: