Redactia.ro
Home » Monden » Noi probleme pentru Fulgy. Motivul pentru care Prințul Clejanilor ar ajunge la Tribunal

Noi probleme pentru Fulgy. Motivul pentru care Prințul Clejanilor ar ajunge la Tribunal

Problemele parcă se țin scai de Prințul Clejanilor! Ajunge din nou în fața judecătorilor din cauza unei facturi de 600 de euro. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu băiatul soților Clejani.

Un nou proces în care Fulgy de la Clejani, pe numele său din buletin Fulgerică Manole, a ajuns acum pe masa judecătorilor.

Noi probleme pentru Fulgy. Motivul pentru care Prințul Clejanilor ar ajunge la Tribunal

Dosarul în care apare numele lui Fulgy fost deschis recent de reprezentanții unui service auto din cartierul Cotroceni.

Fulgerică are calitate de intervenient, adică situație în care se află de obicei autorii unor accidente rutiere pentru care firmele de asigurări refuză să plătească despăgubiri.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, miza procesului este o factură de aproximativ 600 de euro pe care firma la care Fulgy avea poliță RCA în momentul evenimentului rutier refuză să o achite.

Așa că firma țepuită a decis să-și caute dreptatea la tribunal, chemându-l și pe Fulgy, în calitate de intervenient, scrie Spynews.ro.

Ce s-a întâmplat cu dosarul lui Fulgy de la Clejani deschis după ce a tâlhărit un jurnalist

La finele lui 2021, în dosarul în care Fulgy este judecat pentru că a tâlhărit un jurnalist, magistrații i-au impus să meargă la medic, pentru a scăpa de problemele de comportament. În caz contrar, l-au avertizat că, în caz contrar, îl vor duce cu forța la psihiatrie sau dezintoxicare.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…)

Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului’, se arată în decizia dată de instanță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: