Redactia.ro
Home » Monden » Noile cupluri de la Insula Iubirii! Astăzi se dă startul sezonului 7

Noile cupluri de la Insula Iubirii! Astăzi se dă startul sezonului 7

GALERIE FOTO (6) Insula Iubirii 20 mai 2019. Denisa rupe brățara de cuplu!

Noile cupluri de la Insula Iubirii! Astăzi se dă startul sezonului 7. Iată toate detaliile!

Noile cupluri de la Insula Iubirii

În fiecare sezon, emisiunea „Insula Iubirii” aduce în fața telespectatorilor noi povești de dragoste, încercând să testeze rezistența cuplurilor în fața tentațiilor și a provocărilor. Sezonul curent nu face excepție, iar cele cinci cupluri participante promit să aducă momente pline de dramă, emoție și revelații.

Bianca și Marius

Primul cuplu, format din Bianca și Marius, vine cu o poveste de dragoste care durează de mai bine de trei ani și jumătate. Cei doi provin din același sat și s-au cunoscut încă din adolescență. Viața i-a despărțit pentru o perioadă, Marius a luat alte decizii și a avut o relație care s-a sfârșit cu un copil. Cu toate acestea, destinul i-a adus împreună din nou, iar acum își pun la încercare iubirea la Insula Iubirii. Aceștia doresc să afle dacă merită să devină soț și soție și să își consolideze relația pe termen lung.

Sursa foto: a1.ro

Cristina și Iulian

Cristina și Iulian, proprietarii unei cafenele, reprezintă un alt cuplu ce dorește să demonstreze că dragostea nu are vârstă. Cei doi sunt împreună de 11 ani, dintre care 10 de căsătorie. S-au cunoscut în cafeneaua în care Cristina lucra ca ospătăriță și, după o perioadă scurtă, au decis să se căsătorească. Experiențele împărțite, atât în viața personală, cât și în afaceri, i-au făcut să creadă că pot trece cu brio prin orice provocare. Participarea lor la Insula Iubirii este o modalitate de a demonstra că dragostea poate învinge orice obstacol, indiferent de vârstă sau trecut.

Sursa foto: a1.ro

Claudia și Bogdan

Claudia și Bogdan aduc un suflu de prospețime în competiție. Cuplul a avut o relație de un an, iar întâlnirea lor a avut loc pe Instagram. Claudia a locuit în Italia timp de mulți ani, dar Bogdan a reușit să o convingă să se întoarcă în România pentru a-și construi un viitor împreună. Insula Iubirii este o oportunitate pentru Claudia de a afla dacă Bogdan este bărbatul lângă care își dorește să-și petreacă restul vieții. Pentru cei doi, aceasta este o aventură pe care o abordează cu încredere și curiozitate.

Sursa foto: a1.ro

Emanuela și Răzvan

Emanuela și Răzvan aduc o poveste inedită în competiție. Cei doi s-au cunoscut pe TikTok în timpul unui live și, de atunci, au decis să își împartă viețile. Cu toate acestea, trecutul lui Răzvan îi tulbură pe cei doi. El a înșelat-o pe Emanuela în trecut, iar acest lucru a făcut ca ea să devină foarte posesivă. Pentru a-și testa încrederea și a verifica dacă Răzvan este bărbatul potrivit pentru ea, Emanuela a decis să participe la Insula Iubirii. Este o ocazie pentru cei doi de a-și consolida relația și de a depăși obstacolele din trecut.

Sursa foto: a1.ro

Ana Maria și Marius

Ana Maria și Marius provin dintr-un alt reality show matrimonial și, deși nu au ales să se căsătorească în finala respectivă, consideră că sunt totul unul pentru celălalt. Cu o relație de un an și trei luni, cei doi s-au hotărât să participe la Insula Iubirii pentru a testa soliditatea relației lor și pentru a lua în considerare o căsătorie în viitor. Emisiunea le oferă o șansă de a vedea dacă sunt compatibili și de a-și explora iubirea sub lumina reflectoarelor.

Sursa foto: a1.ro

Fiecare poveste aduce cu sine emoție, suspans și momente de decizii dificile. Rămâne de văzut care dintre ele vor rezista tentațiilor și vor ieși mai puternice din această experiență!

Cine sunt cele 20 de ispite de la Insula Iubirii

20 de ispite irezistibile şi camere de filmat meticulos pregătite vor însoți îndeaproape cuplurile de la Insula Iubirii, într-o cursă contra timp, unde nimic nu va trece neobservat. Aceștia vor fi puși în situații delicate și vor fi nevoiți să aleagă între a-și pune relația în pericol sau a rămâne loiali partenerilor lor

Momentan, s-a aflat identitatea a 9 ispite feminine și a 9 ispite masculine, o „ispită surpriză” urmând să-și facă apariţia încă din primul episod al reality show-ului plin de intensitate, atât la fete, cât și la băieți. Scopul este să aprindă și mai mult pasiunile și tensiunile în această competiție incendiară. Telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi și vineri, începând de azi, 22 iunie, de la ora 20:30, pe Antena 1, pentru a descoperi dacă cuplurile vor reuși să reziste farmecului ispitelor și să rămână fideli unul altuia.

Află „Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii”, dar și „Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii”

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: