Redactia.ro
Home » Știri » Noul avertisment al lui Bill Gates. Omenirea e amenințată de două dezastre: „Mai mulți morți decât în pandemie“

Noul avertisment al lui Bill Gates. Omenirea e amenințată de două dezastre: „Mai mulți morți decât în pandemie“

Bill Gates lansează un nou avertisment cu care îngrozește lumea întreagă. Șeful gigantului Microsoft susține că omenirea este amenințată de două dezastre. Previziunea este una sumbră. „Vor fi mai mulți morți decât în pandemie“, a ținut să precizeze unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii.

Bill Gates, care a prezis chiar și pandemia de Coronavirus, a lansat un nou semnal de alarmă. Este vorba despre două dezastre care stau să zguduie omenirea.

Bill Gates, nou avertisment: „Mai mulți morți decât în pandemie“

Cunoscut pentru previziunile sale extrem de ancorate în realitatea pe care o trăim, șeful Microsoft a ținut să facă referire la două mari probleme cu care s-ar confrunta omenirea în viitorul cel mai apropiat, fiind vorba de o nouă amenințare la adresa lumii întregi.

Bill Gates susține acum că alte două pericole uriașe amenință lumea. Aceste potențiale  “noi amenințări” care îngrozesc lumea sunt chiar mai rele decât pandemia de coronavirus, după cum chiar Bill Gates a explicat.

Dezvăluirile cutremurătoare ale multimilionarului au fost făcute în cadrul unui interviu cu gazda canalului de YouTube Veritasium, Derek Muller. Aici, șeful Microsoft a făcut o cea mai nouă predicție sumbră pentru omenire.

Bil Gates este de părere că fenomenele legate de schimbările climatice și bioterorismul sunt cele două uriașe amenințări la adresa omenirii. Multimilionarul a explicat și că, din cauza acestor două noi pericole pe care omenirea trebuie să le ia în calcul, „vor fi mai mulți morți decât în pandemie“

Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie“, a detaliat Bill Gates, care a dorit mai apoi să definească cel de-al doilea pericol uriaș care stă să îngenuncheze lumea, bioterorismul.

Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să creeze un virus mortal. Probabilitatea de a ne confrunta cu acesta este mult mai mare decât epidemiile cauzate în mod natural, precum cea actuală“,a mai explicat Gates.

Bill Gates a prezis Coronavirus

Este lucru bine știut că numele lui Bill Gates se leagă foarte mult de pandemia care a închis lumea. Multimilionarul chiar a prezis pericolul în urmă cu câteva luni de la debutul coșmarului numit Coronavirus, în cadrul unei conferințe.

Șeful gigantului Microsoft a ținut să precizeze că nu există niciun mod prin care oamenii să poată opri izbucnirea unor viitoare pandemii, luând în calcul experiența cu noul Coronavirus.

Bill Gates a precizat, însă, că „am putea să ne pregătim, astfel încât să nu mai avem niciodată un număr de morți ca acum“.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: