Redactia.ro
Home » Știri » Noul ministru de Interne are un mesaj important către Poliţia Rutieră

Noul ministru de Interne are un mesaj important către Poliţia Rutieră

marcel vela

Marcel Vela, noul ministru de la Afaceri Interne, le transmite polițiștilor de la Rutieră să nu mai pândească din tufişuri cu aparatele radar, ci să stea la vedere.

„Rog Poliţia Rutieră să nu se mai ascundă pentru a prinde şoferi, pietoni, să fie la vedere, oamenii să ne vadă acolo în teren prezenţi, să prevenim contravenţiile, nu să acţionăm după ce ele au avut loc şi cel mai grav dacă au avut loc, au avut şi consecinţe dramatice.

Trebuie să rebranduim Poliţia, Jandarmeria, Ministerul Afacerilor Interne, pentru că aşa cum am spus îmi doresc din tot sufletul în acest mandat, într-un guvern de tranziţie până la următoarele alegeri ca să punem pe roate o nouă abordare astfel încât românii să aprecieze o structură de elită, veche, cu tradiţie care a făcut jertfe pentru ţară, care s-a implicat întotdeauna să salveze oamenii, să le asigura siguranţa lor, a bunurilor lor”, a explicat ministrul de Interne Marcel Vela, potrivit News.ro.

MAI declară război infractorilor

Marcel Vela a cerut structurilor MAI să declare război infractorilor.

„Vă rog, dragi colegi vă spun din prefecturi, din structurile judeţene, să facem o echipă, să declarăm război infractorilor, un război care îl vom câştiga împreună. Eu sunt trecător pe această funcţie de ministru al Afacerilor Interne, dumneavoastră aveţi o profesie, o carieră şi în acelaşi timp o dorinţă pentru a face o lume mai bună.

Sunt partenerul vostru, luaţi-mă ca un aliat şi un camarad pentru a asigura românilor un climat în care să nu mai fie teamă, să nu mai fie frică, să nu mai existe acea temere de a-ţi trimite copilul la şcoală, de a-ţi intra hoţii în case sau cel mai neplăcut, în cea mai neplăcută situaţie, să fie acuzată o întreagă structură, o întreagă instituţie din cauza greşelii făcute de un coleg de al nostru.

Cei care aveţi experienţă, învăţaţi, ajutaţi pe cei mai tineri, să nu greşească pentru că greşeala lor se întinde ca o pată neagră şi pe dumneavoastră, pe toţi cei care lucraţi în acest minister”, a precizat Marcel Vela.

„MAI va fi depolitizat”

El a mai spus că ministerul Afacerilor Interne va fi depolitizat şi a cerut tuturor angajaţilor din MAI să se considere dezlegaţi de orice promisiune sau îndatorire faţă de politicieni sau partide politice.

„Vă garantez că acest minister va fi de depolitizat. Cei care sunteţi acum în direct cu mine din judeţe, din aparatul central, consideraţi că acum înainte de alegerile care au loc peste câteva zile, că sunteţi dezlegaţi de orice promisiune, orice obligaţie, orice îndatorire faţă de politicieni, faţă de partide, faţă de cunoştinţe, care v-au susţinut sau v-au promovat în unele funcţii de răspundere de la nivel judeţean”, a adăugat șeful MAI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: