Redactia.ro
Home » Sport » Novak Djokovici a trecut la cules de cartofi! Și-a amintit de copilărie

Novak Djokovici a trecut la cules de cartofi! Și-a amintit de copilărie

Novak Djokovici a trecut la cules de cartofi

Novak Djokovici a trecut la cules de cartofi. Liderul ATP se reface după accidentarea de la US Open acasă, în Serbia.

Novak Djokovici nu va mai participa în acest an la niciun turneu din cauza unei accidentări. Așa că acum are destul timp pe care să și-l petreacă alături de prieteni. Liderul ATP a mers în Serbia, la Brzece și împreună cu mai mulți cunoscuți a fost pe câmp la cules de cartofi. Novak și-a amintit astfel cu plăcere de copilărie.

“Oamenii ăştia sunt buni, autentici, muncesc din greu. Inima mea e plină de amintiri din copilărie. Continui să mă întâlnesc cu oameni care au făcut parte din viața mea şi m-au ajutat să-mi trăiesc visul ca jucător de tenis”, a scris Novak pe facebook.

Ar putea ajunge pe mâna medicilor

Novak Djokovic ar putea să se opereze în Elveţia. Liderul ATP a fost nevoit să se retaragă din optimile de finală ale ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, după ce a acuzat dureri la umărul stâng. Intervenţia nu este una foarte complicată, dar este posibil să-l ţină departe de terenul de tenis tot anul. Din cauza problemelor medicale, campionul de la Australian Open şi Wimbledon nu a putut spune când revine în competiţii. Iniţial, Djokovic anunţase că va participa la turneul de la Tokyo, însa acum prezenţa sa în Asia sau chiar la Turneul Campionilor este pusă sub semnul întrebării. Oricum va reveni anul următor la Australian Open, turneul său favorit unde a câştigat până acum titlul de 7 ori, între anii 2008 şi 2019.

Citește și: Scandal la Petrolul! Salariile jucătorilor au fost blocate!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: