Redactia.ro
Home » Sport » Scandal la Petrolul! Salariile jucătorilor au fost blocate!

Scandal la Petrolul! Salariile jucătorilor au fost blocate!

Scandal la Petrolul

Scandal la Petrolul. Patronul clubului s-a înfuriat după ce echipa sa a reușit doar un egal 1-1 cu Sportul Snagov și a luat primele măsuri.

Petrolul a început cum nu se poate mai prost sezonul în Liga a 2-a. Chiar dacă s-a spus că antrenorul Flavius Stoican are la dispoziție un lot valoros, rezultatele întârzie să apară. Printre jucătorii aduși se numără Hamza, Gabi Deac şi Blănaru. După 7 etape, ploieștenii sunt pe 7, cu cu 11 puncte, dar are un joc mai puţin disputat, cu Csikszereda. Lider este Turris Tr Măgurele, cu 19 puncte. Egalul cu Sportul Snagov de la sfârșitul săptămânii trecute a declanșat un adevărat scandal la club, dar și în rândul fanilor nemulțumiți.

Salariile jucătorilor au fost blocate

Astăzi a avut loc o ședință la care au participat antrenorul Flavius Stoican, președintele Marius Stan, foste glorii ale clubului dar și reprezentanţii suporterilor. Cea mai drastică măsură aprobată a fost blocarea salariilor până în momentul în care echipa ajunge pe locurile care îi asigură promovarea. În plus se va aduce și un nou psiholog la echipă.

Incidente la vestiar după meciul cu Snagov?

Egalul cu Sportul Snagov i-a supărat pe suporteri. Potrivit Gazetei Sporturilor, se pare că după meci mai mulți suporteri ar fi mers la vestiare pentru a-i cere socoteală antrenorului Flavius Stoican. Printe aceștia ar fi fost și un lider de galerie. Lucrurile ar fi putut degenera fără intervenția unora dintre fotbaliști.

„Parcă este un blestem, atunci când lucrurile merg bine, suporterii sunt alături de noi, situaţia financiară este în regulă, stadion frumos, condiţii de antrenament, stricăm totul şi suntem dezamăgiţi. Avem echipă de liga întâi, dar vreau şi atitudine de echipă de liga întâi. Am ţipat la ei la pauză, toată lumea ne vedea favoriţi…eu vreau să defilăm. Vână maximă, capul sus, mergem la Cluj să câştigăm. Sper să înţeleagă totuşi că nu suntem Barcelona ca să ne permitem atâtea ratări,” a tunat Flavius Stoican după meciul cu Snagov.

Citește și: Un fotbalist cunoscut a fost asasinat! Doi bărbaţi l-au împuşcat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini