Redactia.ro
Home » Sport » Un fotbalist cunoscut a fost asasinat! Doi bărbaţi l-au împuşcat

Un fotbalist cunoscut a fost asasinat! Doi bărbaţi l-au împuşcat

Un fotbalist cunoscut a fost asasinat. Este vorba de fosta vedetă a celor de la Burton Albion, Kelvin Maynard, în vârstă de 32 de ani.

Vestea îngrozitoare a îndurerat lumea fotbalului. Aseară, în jurul orei 20.30 Kelvin Maynard, care juca acum pentru gruparea olandeză Alphense Boys, a fost împuşcat mortal. Tragedia s-a petrecut în Amsterdam pe o stradă din zona Langbroekdreef.

Jucătorul se afla la volanul maşinii sale când a avut loc tragedia. Doi motociclişti înarmaţi au deschis focul asupra sa. Imediat Maynard a încercat să fugă şi să se adăpostească într-o unitate de pompieri, dar a pierdut controlul maşinii şi s-a lovit frontal de un zid. Medicii au încercat tot ce a fost posibil, dar fundaşul olandez nu a mai putut fi salvat.

„Putem confirma că victima atacului tragic care a avut loc în Langbroekdreef, joi seara, este bărbatul în vârstă de 32 de ani pe nume Kelvin Maynard. O anchetă a fost deschisă în privinţa crimei”, a anunţat reprezentantul poliţiei din Amsterdam.

Cine a fost Kelvin Maynard

Olandezul a debutat în 2006 la FC Volendam unde a jucat 4 ani. Apogeul carierei fotbalistului a avut loc la Burton Albion. A promovat cu echipa în Championship. A mai jucat la Olhanense, Kecskeméti LC, Emmen, Antwerp, Spakenburg, Quick Boys. În acest moment era legitimat la echipa din liga a 5-a, Alphense Boys. După ce au aflat cumplita veste, aceştia şi-au anulat meciul de duminică.

Citește și: Anamaria Prodan, petrecere surpriză pentru Reghe de ziua sa de naștere!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: