Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Nu a răspuns la ușă pentru că i-a fost frică, dar când s-a uitat pe camerele de supraveghere a rămas șocată! Uite cine venise la ușa ei

Nu a răspuns la ușă pentru că i-a fost frică, dar când s-a uitat pe camerele de supraveghere a rămas șocată! Uite cine venise la ușa ei

GALERIE FOTO (2) Nu a răspuns la ușă pentru că i-a fost frică, dar când s-a uitat pe camerele de supraveghere a rămas șocată! Uite cine venise la ușa ei

O femeie din SUA a trăit cea mai șocantă experiență din viața ei! I-a fost frică să deschidă ușa unui străin, dar când a văzut pe camerele de supraveghere cine era nu i-a venit să creadă. 

Nu a răspuns la ușă pentru că i-a fost frică, dar apoi a fost șocată

Melissa este o femeie din SUA care a trăit o experiență șocantă! Se afla în casă cu cele două fiice ale sale când a auzit că cineva bate la ușa lor. Nu aștepta pe nimeni în vizită, așa că s-a gândit foarte bine dacă să deschidă sau nu.

Pentru că i-a fost frică să deschidă ușa unui străin, a decis să-și vadă de treabă, cu gândul că va verifica apoi imaginile înregistrate de camera video din fața casei, pentru a vedea cine a venit la ușa ei.

”Nu deschid ușa străinilor dacă nu știu sau nu recunosc cine este. După ce a plecat, am verificat camera”, a declarat Melissa.

Femeia nu avea de unde să știe că cine bătuse la ușa ei nu avea să-i facă niciun rău. În timp ce privea imaginile înregistrate de camera video, Melissa a rămas fără cuvinte. Persoana care venise la ușa ei era un adolescent, pe nume Tyler Opdyke, care a încercat pur și simplu să facă o faptă bună.

Tânărul găsise portofelul soțului ei

Băiatul a sunat în repetate rânduri, în speranța că cineva este acasă, dar pentru că nimeni nu deschidea, s-a uitat în jur cu atenție și a observat camera video. Atunci, el a îndreptat spre cameră un portofel, care îi aparținea soțului Melissei și care era plin cu bani: 12.000 de dolari.

Nu a răspuns la ușă pentru că i-a fost frică, dar când s-a uitat pe camerele de supraveghere a rămas șocată! Uite cine venise la ușa ei

Se pare că soțul Melissei și-a pierdut portofelul atunci când se îndrepta către mașină. Tyler a ținut portofelul în fața camerei, apoi l-a ascuns bine, indicând cu precizie locul din care familia putea recupera portofelul plin cu bani.

Pentru că a vrut să se asigure că unul dintre membrii familiei a văzut imaginile, iar portofelul nu a ajuns pe mâna vreunui străin, Tyler s-a întors mai târziu la casa Melissei.

De data aceasta, femeia i-a deschis ușa și i-a mulțumit pentru gestul său, fiind profund emoționată.

„Nu vezi în fiecare zi asemenea lucruri bune”, a declarat recunoscătoare, Melissa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: