Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » S-a răzbunat pe amanta logodnicului ei! I-a furat iubitul și s-au căsătorit

S-a răzbunat pe amanta logodnicului ei! I-a furat iubitul și s-au căsătorit

O tânără din Scoția a impresionat în mediul online cu povestea sa de iubire. Ea a dezvăluit pe rețelele de socializare că actualul ei soț este fostul iubit al amantei fostului ei logodnic. Cum a ajuns să înceapă o relație cu acesta, încât au ajuns și în fața altarului?

S-a răzbunat pe amanta logodnicului ei! I-a furat iubitul și s-au căsătorit

O tânără din Scoția, pe nume Jade Purvis, s-a răzbunat pe amanta logodnicului ei după zicala ”După faptă și răsplată”, am putea spune. Asta pentru că, la rândul ei i-a furat iubitul amantei și mai mult, s-a căsătorit cu acesta. Internauții au fost impresionați de cele auzite, astfel povestea tinerei a devenit virală, informează cancan.ro.

Jade Purvis a dezvăluit povestea sa de iubire într-un clip postat pe rețelele de socializare, vizionat de peste 6 milioane de oameni. Trebuia să se căsătorească cu fostul ei logodnic, după trei ani de relație, doar că, chiar înainte de a-și uni destinele, Jade a aflat că a fost înșelată. Din dorința de răzbunare, Jade l-a contactat pe partenerul amantei, dezamăgit la rândul său de ce i-a făcut iubita, și și-au planificat o întâlnire. S-au văzut, s-au plăcut și de atunci sunt căsătoriți.

„Eu și iubitul ei am decis să ne răzbunăm. El a condus 188 de mile pentru a mă vedea, iar de atunci nu a mai plecat. A fost acum șapte ani, acum suntem căsătoriți de patru. Cred că noi am câștigăm”, a spus Jade.

Cum au reacționat internauții

Oamenii din mediul online s-au împărțit în două tabere: pro și contra. Unii au felicitat-o pe Jade pentru răzbunarea față de amantă.

„Jucăm dame și această regină joacă șah. Bravo ai o relație minunată ”, „Cel puțin poți spune că totul se întâmplă dintr-un motiv și acum ți-a găsit sufletul pereche”, au fost câteva din mesajele de susținere ale internauților.

Alții, în schimb, au criticat-o. I-au reproșat că încă-l mai iubește pe fostul logodnic, deoarece este căsătorită din răzbunare. Mai mult, au acuzat-o că nu-și iubește soțul.

„Cu adevărat cea mai bună răzbunare. Păcat că sunt sigură că nu îl iubești pe soțul tău”, „Două greșeli nu fac un lucru bun. Oribil ce ai făcut”, „Probabil că încă ești îndrăgostit de fostul tău, dacă treceai peste el, nu te combinai cu bărbatul acesta”, au mai spus internauții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: