Redactia.ro
Home » TV » Nu e banc! Cum l-a făcut Laura Andreșan pe Toni Grecu să se mute din propria casă: “Nu am nimic cu oamenii care se iubesc, dar”

Nu e banc! Cum l-a făcut Laura Andreșan pe Toni Grecu să se mute din propria casă: “Nu am nimic cu oamenii care se iubesc, dar”

Puțini s-ar fi așteptat la așa legătură între Laura Andreșan și Toni Grecu de la Divertis! Cum a reușit starleta să-l facă pe umorist să-și părăsească propria casă, doar pe motiv că erau vecini.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Toni Grecu a scos “la lumină” mai multe aspecte nebănuite ale vieții sale. Umoristul a povestit cum a ajuns să se mute din blocul în care locuia, unde o avea vecină pe celebra Laura Andreșan. Și totul din cauza zgomotelor care răsunau din locuința starletei.

Cum l-a făcut Laura Andreșan pe Toni Grecu să se mute din propria casă

Se pare că Laura Andreșan locuia chiar în apartamentul de deasupra lui Toni Grecu. Se întâmpla prin 2007, iar în presa de atunci au apărut informații că Toni Grecu s-a mutat din cauza vecinei Andreșan.
În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Toni Grecu a povestit mai multe despre “deranjamentele” vecinei Laura Andreșan. Iată cum a ajuns să se mute în alt bloc umoristul de la Divertis.

Denise Rifai i-a pus întrebarea lui Toni Grecu: “Vă deranjează oamenii care se iubesc?”, iar invitatul a izbucnit în râs.

„Dacă o fac la 3 dimineața deasupra mea, da mă deranjează, că nu mă lasă să dorm. Nu am nimic cu oamenii care se iubesc, dar nu deasupra mea că nu am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne care depășesc bariera fonică suportabilă.

Cred că blocul era construit greșit și îmi cer scuze, pentru că am avut la momentul respectiv o discuție mai aprinsă cu persoana în cauza.  Cred că asta e viața, sunt momente în care trebuie să-ți ceri iertare, că găsești adevăratul motiv.

Blocul era de vină, cu niște planșee subțiri prin care auzeai tot.”, a povestit Toni Grecu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Toni Grecu, despre experiențele neplăcute cu vecinii

Însă nu a fost totul așa ușor nici după ce a scăpat de vecina Laura Andreșan. Toni Grecu a continuat să aibă parte de vecini “mai puțin liniștiți”.

În stilul caracteristic, acesta a concluzionat că a realizat că a fost, de fapt, „victima constructorilor”.

„Dacă omul are chef să facă în casa lui ceva să o facă, dar trebuie să stea în apartament bun, într-un buncăr undeva. Eu am fost nu victima vecinei, ci victima constructorilor, ca nu și-au făcut datoria. Acum stau într-un bloc bun.

Am mai pățit-o, eu am un somn foarte iepuresc și dacă sunt zgomote nu mă odihnesc și de fiecare dată când m-am mutat am făcut-o din cauza vecinilor de deasupra.”, a declarat Toni Grecu în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: