Redactia.ro
Home » TV » „Nu mai am mult de trăit și timpul rămas n-o să-l petrec în casă”. Reacția șocantă a unei femei de 83 de ani după restricțiile impuse

„Nu mai am mult de trăit și timpul rămas n-o să-l petrec în casă”. Reacția șocantă a unei femei de 83 de ani după restricțiile impuse

O bătrânică de 83 de ani din Marea Britanie refuză categoric să respecte măsurile impuse de autorități. Bătrâniia  declarat pentru BBC de ce nu vrea să respecte măsurile impuse și de ce nu ține cont de restricții. 

 

,,Nu mai am mult de trăit și timpul rămas nu o să-l petrec în casă”

 

Numărul cazurilor de coronavirus crește constant peste tot în lume. Noile restricții impuse de autoritățile din Marea Britanie a împărțit oamenii în două tabere.

Mulți britanici se tem pentru viitorul lor, din punct de vedere economic, motiv pentru care nu sunt de acord cu noile măsuri, în timp ce alții se conformează și le respectă.

O bătrânică în vârstă de 83 de ani din Bransley a criticat aspru noile măsuri impuse de autoritățile din acea zonă, iar reacția ei a devenit virală pe toate rețelele de socializare.

„Cred că totul este ridicol, nu ar fi trebuit niciodată să fim în lockdown. Toți oamenii vulnerabili ar fi trebuit să fie ajutați și ținuți acasă, în siguranță. Și noi toți ceilalți, am 83 de ani, nu mă interesează. Mă uit așa, nu mi-au mai rămas prea mulți ani, și nu voi fi ținută în casă când guvernul a greșit totul. Cum putem pune țara pe picioare? Din punct de vedere economic? Unde sunt toți banii? Până la sfârșitul acestui an vor fi milioane de oameni șomeri și știi cine va plăti pentru asta? Toți tinerii. Nu eu, pentru că voi fi moartă”, a declarat femeia, indignată.

Clipul cu reacția femeii a fost postat pe contul de Twitter al BBC Yorkshire și a adunat peste 50.000 de aprecieri și 17.000 de distribuiri.

 

 

 Marea Britanie, în carantină parțială

 

Noile măsuri dinMarea Britanie sunt din ce în ce mai drastice. Printre acestea se numără și interzicerea vizitelor sau închiderea pub-urilor șia barurilor – începând cu noaptea de sâmbătă spre duminică, în mai multe orașe precum Barnsley, Doncaster, Rotherdam și Sheffiel, conform Știrile PRO TV.

Potrivit presei britanice, această etapă de carantinare presupune restrângerea și limitarea socializării, chiar ș cu membrii familiei. Printre măsurile luate sunt interzicerea mai multor persoane străine în aceeași încăpere, interdicția călătoriilor în afara zonei 3, închiderea restaurantelor, teatrelor, cazinourilor, precum și anularea cursurilor de gimnastică. Excepție de la regulă vor face sălile de sport și magazinele din care oamenii își pot cumpăra bunurile uzuale necesare.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: