Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nu mai aruncați cojile de banane! Secretul pe care nimeni nu ți l-a spus până acum

Nu mai aruncați cojile de banane! Secretul pe care nimeni nu ți l-a spus până acum

GALERIE FOTO (4) coaja de banane tratament

Cojile de banane nu sunt de aruncat sub nicio formă. Ele sunt un adevărat miracol în gospodărie și te ajută să economisești mulți bani. Ele pot fi folosite la cosmetică, la tratament sau chiar în tratarea plantelor. 

Cojile de banană: Tratament pentru ten

În cazul în care te confrunți cu acneea, coaja de banană este exact ce ai nevoie. Se ia o coajă de banană și se masează tenul. Coaja de banană este un exfoliant natural și un compus de antioxidanți care luptă împotriva bacteriilor.

Dacă ai tenul uscat, coaja de banană îți va reda hidratarea necesară, iar în câteva zile vei observa o îmbunătățire.

Îți albește dinții: coaja de banane este o metodă bună de albire a dinților. Timp de câteva minute se freacă dinții. Conținutul de potasiu, magneziu și mangan ajută la înlăturarea resturilor alimentare și va oferi o tentă de alb danturii.

Pișcături de țânțari: în cazul în care ai fost înțepat de un țânțar, se masează zona cu o bucată de coajă de banane, timp de 10 minute.

Cojile de banană sunt insecticid

Insectele fug de cojile de banane, așa că cea mai bună metodă de proteja plantele, este să pui coji de banane alături de coji de portocale, iar insectele vor sta la distanță.

Luciu de pantofi: potasiu este cel mai important ingredient din crema de pantofi, iar coaja de banane este potrivită. Se ia coaja de banane și se sterg pantofii, care vor căpăta un luciu aparte. Poți repeta operațiunea și cu alte obiecte de marochinărie: genți, curele de piele.

 

sursa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: