Redactia.ro
Home » Știri » Nu mai e cale de împăcare! Mesajul lui Mitoșeru despre Noemi

Nu mai e cale de împăcare! Mesajul lui Mitoșeru despre Noemi

GALERIE FOTO (2)

După zile-ntregi în care presa a speculat despre adevăratele motive ale despărțirii celor doi, vedeta TV a dat cărțile pe față. Mesajul lui Mitoșeru despre Noemi, postat pe rețelele de socializare, a pus punct zvonurilor apărute.

Mihai Mitoșeru, adevărul despre infidelitățile cuplului

Deși una dintre ipotezele lansate de diverse surse a fost legată de anumite infidelități, Mitoșeru spune că nu e cazul. Despărțirea dintre ei a avut un alt „dușman”: obișnuința.

„Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobila” de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste!”, a menționat Mitoșeru pe contul lui de Facebook.

mesajul lui Mitoșeru despre Noemi

Mesajul lui Mitoșeru despre Noemi

Deși îi este greu să-și imagineze viitorul fără cea care i-a stat alături timp de 13 ani, Mihai Mitoșeru i-a urat toate cele bune fostei soții.

„Nu cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Va mulțumesc tuturor pt faptul ca sunteți lângă noi! 🙏”, a mai adăugat Mitoșeru.

Citește și Mihai Mitoșeru divorțează de Noemi! Motivul despărțirii este halucinant

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini