Redactia.ro
Home » Monden » Nu mai este un secret! Cine este femeia care i-a cumpărat casa lui Irinel Columbeanu

Nu mai este un secret! Cine este femeia care i-a cumpărat casa lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu s-a certat cu presupusa iubită? Conversațiile dintre cei doi au ajuns publice

Vila de lux din Izvorani, cunoscută pentru vederea panoramică și facilitățile ultra-moderne, care a aparținut cândva fostului om de afaceri Irinel Columbeanu, a fost recent cumpărată de avocata sa, Liana Petrovici. Această proprietate impresionantă a fost construită de Clement Mocanu, care a confirmat că noul proprietar este chiar avocata lui Columbeanu. Relația profesională dintre Columbeanu și Petrovici a început în 2011, într-o perioadă dificilă pentru omul de afaceri, marcată de divorțul cu Monica Gabor și lupta pentru custodia fiicei sale, Irina.

Tranzacția și contextul profesional

Clement Mocanu a dezvăluit detalii despre această tranzacție într-o declarație pentru Xtra Night Show. Potrivit lui, Irinel Columbeanu a acumulat datorii semnificative față de avocata Liana Petrovici, care l-a reprezentat cu succes în procesul de divorț și custodie. „El mi-a spus că e a doamnei Petrovici. Nu știu, el așa mi-a zis că a avut datorii la dânsa,” a declarat Mocanu.

Proprietatea, cunoscută pentru designul său modern și facilitățile de lux, a fost o emblemă a succesului lui Irinel Columbeanu. Cu toate acestea, în 2020, vila a fost grav afectată de un incendiu care a izbucnit în subsolul clădirii, unde se desfășura o petrecere de Halloween.

Misterul incendiului

Clement Mocanu, constructorul vilei, a exprimat îndoieli cu privire la cauza incendiului, subliniind că proprietatea era echipată cu un sistem de stingere a incendiilor de ultimă generație.

Era imposibil să ia foc pentru că avea un sistem de stingere al incendiilor, dacă creștea puțin temperatura sau dacă era fum, imediat pornea sistemul de sprinkler system și stingea orice foc.

Dacă se oprea curentul, imediat intra în funcțiune generatorul. Cel mai sofisticat sistem de stingere al incendiilor! De la ce a luat foc, de la o instalație? Fiecare avea peste 300 de circuite. 300 de siguranțe, în tablouri, în fiecare cameră erau patru circuite,” a explicat Mocanu.

Irinel Columbeanu a susținut, de asemenea, că incendiul nu ar fi putut fi cauzat de un scurtcircuit și a sugerat că ar fi fost o diversiune pentru a masca un furt, având în vedere că vila conținea numeroase obiecte de valoare. Această ipoteză este susținută și de Sorin Mărcuș, un apropiat al lui Columbeanu, care consideră că omul de afaceri a fost manipulat într-o perioadă de criză și a avut încredere în promisiuni nesigure.

Trecutul tumultuos al proprietății și noile perspective

Vila de lux din Izvorani a fost martora unor momente tumultuoase în viața fostului miliardar. Dintr-o emblemă a succesului și a bogăției, proprietatea a ajuns să fie mistuită de flăcări și ulterior vândută pentru a acoperi datoriile acumulate de Columbeanu. Achiziționarea vilei de către Liana Petrovici marchează o nouă etapă în istoria acestei proprietăți.

Noua proprietară, Liana Petrovici, este cunoscută pentru cariera sa de succes în avocatură, inclusiv pentru reprezentarea lui Irinel Columbeanu în timpul unor perioade critice din viața acestuia. Cu toate acestea, achiziția vilei ridică întrebări despre viitorul acestei proprietăți de lux și modul în care va fi utilizată sau reamenajată sub noua conducere.

În ciuda trecutului său agitat, vila din Izvorani rămâne un simbol al opulenței și al designului modern. Transformarea acestei proprietăți și noua direcție sub conducerea Lianei Petrovici vor fi urmărite cu interes de către public și media, reflectând schimbările din viața fostului proprietar și influențele noilor decizii asupra destinului acestei impresionante reședințe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: