Redactia.ro
Home » Monden » Nu mulți ar avea curajul să se afișeze așa! Carmen de la Sălciua într-o ipostază considerată de mulți rușinoasă

Nu mulți ar avea curajul să se afișeze așa! Carmen de la Sălciua într-o ipostază considerată de mulți rușinoasă

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai asumate și reale vedete de la noi. Vedeta niciodată nu și-a negat trecutul. Artista s-a pozat într-o ipostază considerată de mulți rușinoasă, dar ea este foarte mândră. Imaginea publicată de Carmen de la Sălciua a făcut mare vâlvă printre internauți.

Carmen de la Sălciua…”la coada vacii”

Carmen de la Sălciua are o relație foarte apropiată cu internauții. Artista adesea organizează secțiuni cu întrebări pe pagina sa de instagram. De asemenea nu se sfiește să publice poze cu ce activități are zilnic. Recent artista și-a uimit fanii. Carmen de la Sălciua a publicat o fotografie în care se află într-o ipostază pe care mulți ar considera-o rușinoasă. Vedeta a făcut publică o poză în care mulge o vacă.  ”Cea mai faină poza a mea 🤪”, a scris Carmen de la Sălciua pe instagram în dreptul pozei.

Carmen de la Sălciua singură sau „luată”? Fanii sunt puși pe gânduri

Mulți dintre fanii artistei ar fi vrut să existe o împăcare între ea și fostul soț, Culiță Sterp, dar acest lucru este imposibil. Concurentul de la Survivor are o nouă relație și un copil minunat în vârstă de doar câteva luni. Carmen de la Sălciua a fost întrebată în nenumărate rânduri dacă există cineva în viața ei sau dacă își dorește o nouă relație, dar vedeta a răspuns mereu invaziv.

Se pare că postările din mediul online au dat-o de gol, iar artista s-ar iubi în secret cu un bărbat misterios. Iubitul ei secret i-a făcut o surpriză, iar vedeta a publicat poza imediat pe rețelele sociale. Cadoul primit de la presupusul iubit este chiar un buchet imens de trandafiri roșii. Pe chipul vedetei se vede fericirea, dar acest lucru a fost remarcat de fani de ceva vreme, iar aceștia i-au atras atenția în comentarii.

Un internaut răutăcios s-a gândit să îi strice ziua artistei, dar aceasta are mereu vorbele la ea, așa că l-a pus la punct imediat. „Ți le-ai cumpărat singură???„, a fost comenatriu răutăcios. Carmen a reacționat imediat cu un răspuns diplomat și prompt.

„Îmi permit să îmi cumpăr și singura flori dacă e… însă, de data asta, cineva s-a gândit să mă surprindă ?! Și scuzele mele dacă ți-am stricat dimineața! Un Dislike pentru gândire ??„, a fost răspunsul lui Carmen de la Sălciua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: