Redactia.ro
Home » Monden » Nu o să îți vină să crezi ce vârstă are Carmen Negoiță, concurenta de la Bravo ai stil! Vedeta s-a pozat nud

Nu o să îți vină să crezi ce vârstă are Carmen Negoiță, concurenta de la Bravo ai stil! Vedeta s-a pozat nud

GALERIE FOTO (2)

Carmen Negoiță este una dintre noile concurente de la Bravo ai stil. În trecut blondina a fost căsătorită cu Ionuț Negoiță alături de care are și doi copii. Mariajul dintre cei doi a durat 11 ani, dar s-a destrămat 2010. Multă lume s-a întrebat ce vârstă are Carmen Negoiță și au rămas uimiți să afle care este vârsta blondinei.

Câți ani are Carmen Negoiță

Carmen Negoiță este o femeie frumoasă, care deșia trecut prin două sarcini, arată ca la 20 de ani. Mulți rămân surprinși când aflăc are este vârsta reală a bloggeriței. Carmen Negoiță are 41 de ani pe care nu-i arată. Blodina are un trup ca tras prin inel și nu se sfiește să se pozeze în ipostaze îndrăznețe. În trecut, la 40 de ani, a publicat o serie de fotografii în care apare nud în Grecia.

Îmi iubesc corpul. Am aproape 40 de ani, am doi copii, vergeturi și de toate. M-a dus în cele mai frumoase locuri, am avut experiențe uimitoare și m-a făcut să mă simt o femeie atât de frumoasă. Îmi arăt recunoștința încercând să mă antrenez cât pot și să-l mențin sănătos.”, a scris Carmen Negoiță pe Instagram, în urmă cu un an.

Carmen Negoiță a aceeptat provocarea „Bravo ai stil”

Carmen Negoiță este una dintre concurentele noului sezon Bravo ai stil Celebrities. Blondina a pășit cu multă încredere în competiția de stil și uimește pe zi ce trece cu ținute care mai de care. Chiar ea a declarat că este o femeie căreia îi place să experimenteze, dar este foarte atrasă de vestimentația masculină.

Stilul meu este un mix de stiluri, pentru că imi place să experimentez. Întotdeauna m-am regăsit mai mult în zona androgină, dar port cu drag și rochii foarte elegante, feminine, cu trenă. Cred că mi s-a facut dor de perioada cand mergeam la <Săptămânile Modei> și concepeam ținute extravagante. M-am gândit că este momentul să îmi mai pun creativitatea la contribuție și să mă mai joc cu stilurile…”, a povestit Carmen Negoiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: