Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nu știa că este însărcinată și a născut singură, în pat. Drama prin care a trecut o tânără de 20 de ani

Nu știa că este însărcinată și a născut singură, în pat. Drama prin care a trecut o tânără de 20 de ani

GALERIE FOTO (4) Nu știa că este însărcinată și a născut singură, în pat.

Nu știa că este însărcinată și a născut singură, în pat. O tânără din Marea Britanie a a trăit șocul vieții sale. A acuzat stări de rău și s-a pus în pat pentru a se liniști. După câteva minute a adus pe lume un copil. Aceasta s-a chinuit singură să nască, în pat.

Nu știa că este însărcinată și a născut singură, în pat. Drama prin care a trecut o tânără de 20 de ani

Nu știa că este însărcinată și a născut singură, în pat. Caz șocant în Marea Britanie. O tânără de 20 de ani, Georgia Crowther a trăit cele mai intense sentimente din viața ei. Aceasta și-a speriat și bucurat familia, la scurt timp după ce au luat masa împreună. Georgia avea un copil cu partenerul său de 27 de ani, dar nici prin cap nu i-a trecut că ar fi însărcinată, din nou.

După ce a mâncat, tânăra se simțea balonată și acuza stări de rău, motiv pentru care a ales să se pună în pat, pentru a se odihni. În acest timp, iubitul ei se afla în altă cameră cu fiica lor de doi ani. La trei dimineață, din cauza durerilor abdominale insuportabile, Georgia a sunat la ambulanță, dar i s-a spus că trebuie să aștepte șase ore după un echipaj medical. Ulterior, tânăra a născut singură, în pat.”Stăteam pe pat și pur și simplu simțeam că trebuie să împing”, a spus Georgia Crowther, conform presei internaționale.

După ce iubitul ei s-a întors în cameră să vadă cum se mai simte partenera lui, acesta a găsit-o pe Georgia întinsă pe podea, cu un copil în brațe. Imediat, proaspătul tătic a sunat din nou la spital după un echipaj medical, iar iubita sa a ajuns împreună cu copilul la unitatea spitalicească.

O femeie din București a născut pe stradă

Anul trecut, o femeie din Capitală devenea virală după ce a născut pe stradă. Pentru că ambulanța a ajuns greu, femeie a dat naștere copilului pe stradă, pe Șoseaua Colentina din București. Primul ajutor acordat a venit din partea unor femei, și din partea unui echipaj de poliție. În vârstă de 34 de ani, Valentina Trean, a sunat la ambulanță, fiind pregătită să nască.

Pentru că nicio mașină nu a venit la adresă, Valentina a așteptat aproape 50 de minute să primească ajutorul de la specialiști. „Eram însărcinată în luna a 9-a, nu am avut nici o durere, nimic şi deodată m-a luat durerea de naştere. Deja când a venit doamna doctor de pe salvare, fetiţa era ieşită.Au pus oamenii de pe stradă şi domnul de acolo un carton, a sărit lumea cu cearceafuri şi cu ce au avut la îndemână şi m-au ajutat. Am pierdut foarte mult sânge. Am născut cu oamenii de pe stradă. M-am speriat foarte tare pentru copil, nu pentru mine, putea să se întâmple o tragedie.”,  a spus femeia.

Cei care au asistat la nașterea copilului, au fiert apă la prima terasă din zonă și i-au acordat primul ajutor. Conducerea Ambulanței București Ilfic a declarat că salvarea a ajuns după 26 de minute și că femeia era în travaliu când paramedicii au ajuns la ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: