Redactia.ro
Home » Monden » Nu te-ai gândi că este chiar el! A renunțat la stilul rock și este cel mai iubit artist al momentului

Nu te-ai gândi că este chiar el! A renunțat la stilul rock și este cel mai iubit artist al momentului

GALERIE FOTO (5) Nu te-ai gândi că este chiar el! A renunțat la stilul rock și este cel mai iubit artist al momentului

Nimeni nu scapă de trecerea anilor, deși unii reușesc să mai întârzie apariția semnelor de bătrânețe. Timpul ne schimbă pe toți, fie din punct de vedere fizic, fie comportamental. La fel s-a întâmplat și la unul dintre cei mai iubiți artiști din România, care în tinerețe era de nerecunoscut. Dacă acum este un bărbat elegant, mereu îmbrăcat la patru ace, în adolescență era un rebel adevărat, iubitor de stilul rock.

Incredibil cum arăta un cântăreț celebru în copilărie

Iată mai jos o serie de imagini cu unul dintre cei mai mari artiști ai României. Mulți nu îl vor recunoaște, pentru că și-a schimbat complet stilul de când a devenit un adevărat star. Dacă în tinerețe era rebel, purta haine rock și avea un stil nonconformist, acum a devenit cu totul altcineva.

Unele trăsături îl dau, totuși, de gol, pentru că au rămas neschimbate, dar nu te-ai gândi că este tocmai el.

Dacă încă nu ți-ai dat seama despre cineva vorbim, și sunt șanse mari să nu îl recunoști, îți spunem noi: este chiar Fuego! Paul Surugiu este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică ușoară din România, dar nu dintotdeauna a fost atras de acest gen muzical. În copilărie era îndrăgostit de muzica rock, motiv pentru care și stilul său vestimentar era pe măsură.

Nu regretă începuturile sale și nici nu încearcă să le ascundă, fiind mândru de nivelul la care a reușit să ajungă astăzi.

„Iată mai jos câteva ipostaze cu mine de la începutul anilor 90. Eram la liceu, cântam în zona Ardealului mai mult și abordam un alt gen, un pop-rock mai modern, încercând cumva să-mi găsesc drumul. Dacă e ceva să fi rămas intact de atunci, este dragostea de a fi în fața oamenilor și bucuria mea de-a cânta! Între timp am evoluat, am schimbat genul muzical, am trecut prin etape și am reușit să-mi îndeplinesc visele.Nu râdeți prea tare, eram totuși un copil! Glumesc, pentru că de-ar fi să dau timpul înapoi, aș porni pe-același parcurs!”, a spus Fuego, referitor la perioada tinereții sale.

Fuego are o colecție incredibilă de costume

Fuego este un bărbat foarte elegant, admirat de o mulțime de doamne pentru stilul său impecabil. La fiecare apariție publică impresionează cu ținutele sale și, de multe ori, a mărturisit că este obsedat de felul în care arată și mai ales de costume. Are peste 500 de costume, pe care le ține la loc de cinste și cărora le știe toată istoria, având amintiri plăcute din cariera sa.

După ce se va retrage de pe scenă, are un plan important cu toate ținutele sale, de care speră că se vor bucura și alți oameni. A investit mult în stilul său vestimentar și are de gând să își facă propriul muzeu în care să pună la expoziție toate hainele cu care a făcut furori de-a lungul anilor de glorie.

„Le păstrez cu sfințenie, pentru că la sfârșitul carierei, când voi fi vârstnic, îmi voi face un muzeu cu costumele mele. Le iubesc pe toate, pentru că fiecare costum înseamnă ceva. Am acasă un dressing imens, de 150 mp și sunt puse hainele una lângă alta și doar jumătate de metru lăsat între stative, doar să pot să intru printre haine.

Dacă mă pui cu ochii închiși să pun mâna pe o haină, eu îți spun când am purtat-o, în ce spectacol, știu pe de rost tot. Sunt unele create de mână, nu aș putea să renunț niciodată la ele.”, a declarat Fuego.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: