Redactia.ro
Home » Știri » Nu toată lumea o susține pe Simona Halep: „Cine vrea pe piedestal o trișoare…”. Cine pune sare pe rana jucătoarei de tenis

Nu toată lumea o susține pe Simona Halep: „Cine vrea pe piedestal o trișoare…”. Cine pune sare pe rana jucătoarei de tenis

Nu toată lumea o susține pe Simona Halep: „Cine vrea pe piedestal o trișoare...”. Cine pune sare pe rana jucătoarei de tenis

Deși Simona Halep este susținută de foarte multă lume din țară și de peste hotare, nu toți îi iau apărarea. Iată cine a făcut o declarație șocantă despre faptul că a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă.

Nu toată lumea o susține pe Simona Halep: „Cine vrea pe piedestal o trișoare…”. Cine pune sare pe rana jucătoarei de tenis

Simona Halep este pe locul 9 în clasamentul mondial, iar numele ei este pe buzele tuturor de când a fost depistată cu o substanță interzisă, iar anunțul a fost făcut oficial. Ruxandra Dragomir, fostul președinte al Federației Române de Tenis (FRT), este de părere că Halep nu are absolut nicio scuză pentru faptul că a fost prinsă dopată.

„Roxadustat nu poate fi administrat din greșeală. Nu se regăsește în Nurofen sau în alte medicamente. Din păcate, sportivii poartă responsabilitatea substanțelor pe care le iau sau li se dau. (…) Putem reacționa sentimental și emoțional. Convingerea multora că «și alții se dopează, dar nu sunt prinși» nu scade vinovăția Simonei. Cine vrea să păstreze pe piedestal un sportiv care trișează este liber să o facă. Timpul va lămuri dacă Simona a trișat sau nu”, a declarat Ruxandra Dragomir într-un interviu acordat revistei Q Magazine.

Medic specializat în medicina sportivă: „Dragă Simo… / Nu te mai da «contaminată»”

Sunt mai mulți care nu îi iau apărarea lui Halep. Și medicul Adrian Motoacă, specializat în medicină sportivă, fost doctor la Dinamo, a făcut o declarație pe acest subiect.

„Nu, domnilor, nu doar Simona a greşit… greşiţi cu toții! Societatea româneasca e concepută aşa. Am văzut nenumăratele dezbateri pe tema celor două probe anti-doping, dar niciuna nu a ajuns la chintesența faptului. Simona, ca un românaș neaoș, a făcut ceea ce face fiecare dintre noi. Nu s-a informat, nu și-a ales calea singură, a fost sfătuită prost… alegând calea pierzaniei”, a spus el, conform unei postări făcute în mediul online.

(…)

„Dragă Simo, substanța respectivă e un produs sintetic… Nu poate fi luat din aer, precum viroza, nici din mâncare sau băutură, că nu e nimeni nebun să pună aşa ceva scump şi rar în franzela dobrogeană sau în pufuleți! Nu te mai da «contaminată», că nu suntem într-un film prost apocaliptic!”, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: