Redactia.ro
Home » Monden » Nuami Dinescu, critici pentru investitorii de la Imperiul Leilor: „Mi-e silă de voi, oameni cu bani”

Nuami Dinescu, critici pentru investitorii de la Imperiul Leilor: „Mi-e silă de voi, oameni cu bani”

GALERIE FOTO (2) Sursa: fanatik.ro

Actrița Nuami Dinescu a criticat dur personalitățile din cadrul emisiunii Imperiul Leilor din trustul PRO TV, în urma participării sale la emisiune. Aceasta s-a deslănțuit pe contul ei de socializare unde a împărtășit repulsia sa cu urmăritorii.

„Sunt lipsiți de empatie”

Nuami Dinescu, cunoscută în urma rolului de „Tanța” din emisiunea în care apărea alături de Teo Trandafir, a criticat emisiunea de pe PRO TV, Imperiul Leilor și pe investitori.
Aceasta a spus că leii sunt lipsiți de empatie.

Wargha Enayati, unul dintre lei, a explicat ce a nemulțumit-o pe actrița Nuami Dinescu în cadrul emisiunii. Acesta a explicat că a avut o pisică care a murit după ce a fost lovită de o mașină. Investitorul a explicat că a primit acea pisică în dar și avea des dicuții cu familia pe motiv că nu are niciunul timp să se ocupe numai de pisică și se îngrijorau pe tema respectivă. În timp ce ei discutau mai aprins, au pierdut din ochi pisica. Între timp, a găsit o scăpare din casă și a fugit în stradă, unde a fost călcată de o mașină.

”Noi de curând am avut o pisică ce s-a sinucis. De ziua mea, cineva mi-a făcut cadou o pisică, am ținut-o o zi două, în a treia zi a început cearta între noi – cine are grijă de ea.
Și la un moment dat a fost deschisă ușa spre stradă, pisica a fugit sub o mașină și a murit. Deci s-a sinucis!”, a povestit Wargha Enayati.

Nuami Dinescu critică Imperiul Leilor: „Mi-e silă de voi, oameni cu bani”

Nuami Dinescu a fost extrem de nemulțumită de felul în care a pus investitorul problema, criticând lipsa de empatie a acestuia și a colegilor săi:

„La Imperiul Leilor, din intimplare fiind, doi baieti vin cu un proiect , hotel de pisici; un domn, ceva proprietar de o clinica medicala, povesteste cum a primit o pisica cadou)( nu mai dati cadou animale!!!) si dupa doua zile, timp in care ei se certau cine sa aiba grija de pisica, pisica a tasnit pe usa, a intrat sub rotile unei masini si a „s-a sinucis”. A povestit asta fara pic de empatie cum amarata aia de pisica a murit. Doamna de la Mussete si ala micu, milionariul vietii, dobrincu, rad. Pur si simplu. Sincer, mi s a facut greata. Nu, nu a investit nimeni, asta, proprietarul de clinica batea campii la final despre cum vrea el sa creeze dragoste pentru si intre oameni. Mi-e sila de voi, oameni cu bani, dar lipsiti de empatie si inima. Si gata, nici din greseala nu mai stau pe arena”

Sursa: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: