Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al Irinei Rimes. Cum o cheamă pe artista din Republica Moldova

Numele real al Irinei Rimes. Cum o cheamă pe artista din Republica Moldova

Florin Călinescu a desființat-o pe Irina Rimeș la Românii au talent! Ce a zist actorul despre melodiile ei
Irina Rimes se află în toate topurile muzicale. Are colaborări de top și apare în cele mai urmărite emisiuni TV. Sălile concertelor unde cântă artista sunt mereu pline, iar la radio se aud mereu piesele ei. Câți dintre voi știați care e numele ei real?

Irina Rimes, în toate topurile muzicale

Irina Rimes s-a născut pe 22 august 1991 în Republica Moldova. Irina a declarat în mai multe interviuri că interesul față de muzică i-a fost stârnit de către familie, în special de către tatăl și bunica sa din linie paternă, despre care artista își amintește că avea o voce foarte bună.
„Bunica făcea parte din corul bisericii și țin minte că se așeza pe sobă și ne cânta colinde”, spunea Irina Rimes într-un podcast. Artista a manifestat înclinație spre scris și compoziție încă de la o vârstă fragedă.
„Compuneam poezii de când eram în clasa întâi. Îmi aduc aminte că am învățat să cânt, să scriu și să citesc acasă”. Cântăreața a terminat Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău.

Cum și-a început Irina Rimesc cariera

Stabilită în București, Irina Rimes a fost remarcată în timpul unei sesiuni de studio de către cântăreața Raluka, care a auzit-o cântând și a fost impresionată de versurile scrise de aceasta. Raluka i-a oferit Irinei sprijin. Având parte de susținerea echipei Quantum Music, Irina Rimes și-a lansat primul său single în aprilie 2016 – „Visele”.

„Visele”, melodia care a făcut-o cunoscută în toată România

Compus de Irina alături de Andi Bănică, cântecul a devenit rapid unul dintre hiturile verii în România, urcând de la o săptămână la alta în clasamentul Airplay 100. La mijlocul lunii octombrie din 2016, „Visele” a devenit cea mai difuzată piesă de la posturile radio din România. În toamna aceluiași an, Irina a colaborat cu DJ Sava pe melodia „I Loved You”, care avea să devină un hit moderat, ocupând locul douăzeci și patru în România.

Care e numele real al Irinei Rimes

Tânăra cântăreață din satul Izvoare din Republica Moldova a purtat în acte numele de Rîmeş. Artista, în vârstă de 30 de ani, a devenit cunoscută în România după ce a lansat piesa „Visele”, care în scurt timp a devenit hit și a fost difuzată foarte des de radiourile din țară.

Irina Rimes: Vreau mai mult!

​Într-un interviu pentru HotNews.ro, Irina Rimes a vorbit despre viața ei de artist în România. Cântăreața a povestit că vrea mai mult.
„Am ajuns unde mi-am dorit și vreau mai mult. Vreau succes pentru proiect, pentru că doar așa îmi voi permite să investesc în planurile mele. Vreau echipa mulțumită, vreau oamenii din jurul meu fericiți și vreau să am posibilitatea să realizez orice idee nebună care îmi vine sau ne vine în cap.
Pe de altă parte, vreau să contribui ca cetățean și ca pământean în societatea și planeta pe care trăiesc. Vreau să dezvolt proiecte, iar pentru asta avem nevoie de bugete”, a spus Irina Rimes pentru sursa citată.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: