Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui CRBL. Cum îl cheamă de fapt pe artist, dar și de unde vine porecla lui

Numele real al lui CRBL. Cum îl cheamă de fapt pe artist, dar și de unde vine porecla lui

Toată țara îl cunoaște pe CRBL. Este, de departe, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. De când a participat la Exatlon, cariera lui a mai adunat un plus. Nu mulți știu însă cum îl cheamă pe CRBL, deși poate mulți îi ascultau piesele încă de când erau copii.

CRBL, carieră de zeci de ani în muzică

CRBL este un cântăreț desăvârșit, are piese celebre și continuă să își uimească publicul. Mai mult, artistul a înființat prima trupă de dans modern, în 1994. Acum 11 ani, a intrat în celebra trupă Simplu, alături de Smiley și Marius Moga. Cei trei au făcut ravagii în topurile muzicale de atunci. Trupa a lansat 8 albume, iar sălile de spectacole erau pline.

Care e numele real al lui CRBL

Nnumele real al lui CRBL de la Survivor e Eduard Mihail Andreianu. Porecla CRBL înseamnă Compun Rime Bine Legate și i-a venit această ideea în timp ce scria niște versuri.

„Eu dacă sunt pasionat de versuri, CRBL aşa a apărut, în timp ce făceam versuri. CRBL înseamnă: compun rime bine legate. Cam despre asta e vorba şi mi s-a părut foarte rezonant. Şi pentru că am capul mic am zis că mi se potriveşte acest nume’, spunea artistul la Exatlon.

CRBL se gândește să se întoarcă în România, după aproape doi ani în Spania

CRBL a plecat în Spania împreună cu familia în 2020. Alături de soția lui, Elena, și fiica lor, Alesia, au lăsat România pentru statul vecin. Toți s-au mutat într-o zonă însorită, unde s-au adaptat foarte bine. Alesia a fost înscrisă la o școală britanică, dar, recent, cei trei au început să se gândească serios să se întoarcă acasă.

Cum a decis CRBL să înceapă o carieră solo

„Începutul meu a fost unul foarte greu. Am lansat două piese care nu au avut succesul acela mare de a mă situa într-o poziție de artist solo până în momentul în care am scos piesa „K-boom. Am muncit foarte mult și m-am implicat personal în toate procesele de creație. Mulți spun că nu sunt nici cântăreț, nici rapper. Eu sunt artist. M-am adaptat la vremuri, dar nu m-am abătut de la ceea ce îmi place.

Acum, că au trecut anii și am acumulat destulă experiență, îmi permit să mă premiez și să fac doar ce mă taie capul, să cânt doar despre ce simt, fără a mai ține cont 100% de cerințele trendului. Sunt pe cale să scot un album rap rock și să plec în turneu „călare pe ghidon, cum îmi place mie să spun”, a spus artistul recent prentru revista Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: