Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Ghiță Ciobanul. Ce mai face personajul celebru din reclama Vodafone

Numele real al lui Ghiță Ciobanul. Ce mai face personajul celebru din reclama Vodafone

Ghiță Ciobanul a devenit cunoscut după ce a fost personajul principal în reclama de la Vodafone din 2013. A fost unul dintre cele mai populare personaje care apar în reclamele de pe micile ecrane.

Ghiță Ciobanul a devenit celebru pe rețelele sociale după colaborarea cu Vodafone

Afilierea cu firma de telefonie l-a ajutat pe Ghiță să își strângă un număr generos de urmăritori pe internet. Până astăzi, a adunat mii de prieteni pe Facebook și chiar a mai apărut la TV!

Care e numele real al lui Ghiță Ciobanul

Gheorghe Dănulețiu, alias Ghiță, avea 29 de ani când a filmat pentru compania de telefonie mobilă. Aceata a fost ales în urma unei preselecții la care au participat zece candidați.

Ghiță a terminat 8 clase la scoală din sat și este cioban de la 14 ani, fiind singurul băiat dintr-o familie cu încă cinci fete.

Prin oierit duce o tradiție începută de strămoșii familiei și practica transhumanta mergând aproape 300 de kilometri până la Zalău, unde rămâne din octombrie până în aprilie.

Cum a ajuns Ghiță protagonistul reclamei Vodafone

Gheorghe Dănulețiu a ajuns protagonist în reclamă, după ce un prieten l-a recomandat casei de producție. Campania era menită să le transmită oamenilor că vor avea semnal bun de internet chiar și la stână. La scurt timp, bărbatul a devenit extrem de cunoscut și din de în ce mai multe persoane au ales să îl urmărească pe rețelele de socializare. De asemenea, au existat și persoane care au mers în comuna Jina din Sibiu pentru a-l vizita.

”Lumea mă caută zilnic, din toată țara. Chiar și ieri au fost oameni din București, Timișoara, Alba și Sibiu. Au venit sute de persoane de când au apărut reclamele, iar pe unde mă duc toată lumea e pe mine. Indiferent în ce oraș merg, în România, toată lumea mă cunoaște. Cum m-am dat jos din mașină îmi spun: Tu ești băiatul din reclamă, și se pozează cu mine. Români de peste graniță, din Franța, Spania, Italia, Germania, Olanda mi-au trimis mesaje pe Facebook”, spunea, în 2013, Gheorghe Dănulețiu, potrivit Cancan.

Ce face acum Ghiță Ciobanul

Ghița e implicat într-un amplu proces. 12 persoane au ajuns în judecată, fiind vorba în special de crescători de animale, pentru fapte de corupție. Potrivit site-ului mesajul.ro, Ghiță Ciobanul ar fi cel care și-ar fi „turnat” colegii la DNA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: