Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Matteo. Cântărețul are nu mai puțin de 6 prenume!

Numele real al lui Matteo. Cântărețul are nu mai puțin de 6 prenume!

GALERIE FOTO (2) Numele real al lui Matteo. Cântărețul are nu mai puțin de 6 prenume!
Toată țara îl cunoaște pe Matteo. Este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România și a scos unele dintre cele mai mari hituri. Totuși, nu mulți știu care e numele real al lui Matteo.

Matteo, zeci de hituri în muzica românească

De-a lungul anilor, cântărețul a colaborat cu numeroși cântăreți de la noi, dar a trăit și o poveste de dragoste cu Delia. Nu a durat însă prea mult povestea lor, întrucât artista e în prezent este căsătorită cu Răzvan Munteanu.

Delia l-a ajutat pe Matteo în cariera muzicală

Matteo a fost invitat la emisiunea „Pulsul zilei”, de la TVR 1, unde a vorbit și despre relația sa cu Delia. Acesta a spus că artista l-a ajutat mult din punct de vedere muzical, al simțului muzical mai exact.

Care e numele real al lui Matteo. Are 6 prenume!

Matteo are nici mai mult nici mai puțin de 6 prenume, plus numele de familie, care este Vasiliu! Astfel, numele său din buletin este Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin.

Fiica lui Matteo are un singur prenume

Matteo este artistul cu cele mai multe nume în buletin din România. Tocmai din princina acestui lucru, solistul a jurat că, atunci când va avea un copil, nu-l va împovora cu atâtea prenume. Dovadă că, atunci când s-a născut fiica lui, a căutat cel mai scurt nume posibil: Mia.
„Eu am avut blestemul pe umeri și încă îl am, de a avea un nume foarte lung. Am blestemul numelui. Elena a vrut să-i punem cel puțin două nume, dar i-am zis că nici să nu aud. Mia, atât. Dacă există din două sunete cred că îl puneam pe ăla. Nici nume de sfânt nu am vrut să-i pun. Bine, în jurul datei în care s-a născut, era doar Sfântul Eugen, deci nu”, a mărturisit Matteo, pentru Libertatea.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: