Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Virgil Ianțu. Ștefan Bănică JR a avut cea mai mare contribuție în porecla prezentatorului

Numele real al lui Virgil Ianțu. Ștefan Bănică JR a avut cea mai mare contribuție în porecla prezentatorului

Virgil Ianțu e unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. Celebru după ce a moderat emisiuni precum „Vrei să fii miliardar?” și „Copiii spun lucruri trăsnite”, este iubit de o țară întreagă. Dar știați că numele său nu este Virgil Ianțu?

Ștefan Bănică JR l-a poreclit Ianțu pe Virgil

Ștefan Bănică JR a fost cel care l-a poreclit Ianțu pe Virgil. Artistul a făcut asta pentru că Virgil avea un nume de familie greu de pronunțat.
„Ianțu este porecla pe care mi-a dat-o Ștefan Bănică, iar când am început să fac televiziune, în perioada premergătoare, cei de la marketing, producție, patronat, au constatat că am un nume greu de reținut și de citit. În cele din urmă, am decis de comun acord să folosim porecla ca nume de scenă și așa am devenit Virgil Ianțu”, a declarat vedeta pentru ego.ro.

Care e numele real al lui Virgil Ianțu

Numele real al prezentatorului e Virgil Gătăianțu. Acesta s-a născut pe 20 februarie 1971, la Timișoara. Virgil Ianțu este cântăreț și prezentator. A fost membru al Corului de Cameră Madrigal între 1990 și 1999, solist și membru al formației The Fifties (principalul solist fiind Ștefan Bănică JR).

Virgil Ianțu nu renunță la muzică

„La muzică nu am cum să renunț. E parte din viața mea. Cânt și noaptea în somn. Acum niște ani, am lansat un album, ”Ieri și azi”, de care sunt mândru. Am avut o perioadă frumoasă de concerte și turnee prin țară, dar au venit și vremurile mai dificile și lucrurile s-au complicat. Voi reveni”, a spus Virgil Ianțu.

Virgil Ianțu, carieră de 22 de ani în televiziune

În urmă cu 22 de ani, Virgil Ianțu intra în atenția publicului și începea o carieră în televiziune. La vremea respectivă, el făcea parte din trupa artistului de backing-vocals „The 50s”, alături de care Ștefan Bănică JR cânta în concerte.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: