Redactia.ro
Home » Stil de viață » Numere de înmatriculare care au făcut înconjurul lumii după ce s-a descoperit mesajul din spatele lor

Numere de înmatriculare care au făcut înconjurul lumii după ce s-a descoperit mesajul din spatele lor

Toți șoferii trebuie să facă asta după 15 mai. Riscă amenzi mari

Un număr auto din Australia a devenit viral după ce oamenii și-au dat seama de mesajul nepoliticos pe care îl transmite atunci când îl citesc din oglinda mașinii.

Știm cu toții că atunci când ne alegem numărul de înmatriculare al mașinii, ne gândim la inițialele numelui nostru sau ale unei persoane dragi din viața noastră.

De asemenea, putem să ne gândim la numărul jucătorului nostru preferat de fotbal sau la echipa preferată, pentru a alege o plăcuță auto care să ne reprezinte în totalitate.

Mesaj indecent pe o plăcuță auto din Australia

Dacă luăm în considerare că fiecare număr auto reprezintă decizia directă a proprietarului mașinii, putem să ne dăm seama că următorul număr de înmatriculare nu este o simplă coincidență.

Atunci când vedem scris numărul de înmatriculare X32 22A, sigur nu ni se pare nimic în neregulă cu el.

Problema este când ne uităm la el în oglindă, așa cum apare în imaginea de mai jos.

Număr auto
Număr auto

Numărul de mai sus a devenit viral atunci când a apărut această fotografie pe internet.

Imaginea a fost postată pe Reddit și a provocat foarte multe reacții și comentarii. Un utilizator a spus că în general banii pe care îi dai pe un număr de înmatriculare sunt investiți inutil, dar acel număr merită toți banii.

În UK există și exemple de mașini cu numerele de înmatriculare ( AS19 OLE, BU19 GER și DO19 POO ) realizate special ca să ofenseze o anumită categorie de persoane cu religie sau cultură diferită.

Acestea sunt niște exemple care nu trebuie să existe, ba mai mult, trebuie evitate atunci când alegem numărul mașinii.

S-au identificat și numere care sunt alese ca să exprime nemulțumirea în legătură cu anumite decizii care se iau de către oamenii politici.

Câteva exemple sunt EU19 OUT și EU19 SHT, care fac referire la Brexit și care au fost interzise.

Loading...