Redactia.ro
Home » Horoscop » Numerogramă 8 mai 2020. Cifra 8 este aducătoare de noroc

Numerogramă 8 mai 2020. Cifra 8 este aducătoare de noroc

Numerogramă 8 mai

8 mai 2020 în numerologie. Care este perspectiva acestei științe asupra zilei de vineri. Redactia.ro îți prezintă numerograma pentru ziua de 8 mai 2020.

Pentru a calcula vibrația zilei de 8 mai 2020, trebuie să adunăm toate numerele, până ajungem la o singură cifră. Așadar, 08.05.2020 = 0 + 8 + 5 + 2 + 0 + 2 + 0 = 17 = 1 + 7 = 8. Astfel, vibrația energetică va fi aceea a cifrei 8.

Numerogramă cifra 8 – care e vibrația energetică a zilei de 8 mai 2020

Numărul 8 înseamnă forță, putere și ambiție. Este una dintre cele mai de succes cifre, aducătoare de noroc. Este un simbol care, așezat pe orizontală, simbolizează infinitul. Este un semn al puterii de a merge mai departe, la nesfârșit.

În general, vibrația acestei zile aduce un mare impact asupra lumii înconjurătoare. Cele două cercuri ale cifrei 8 amintesc de legătura dintre cer și pământ. Așadar, este o portiță pentru ca noi să putem să legăm spiritualul de material, în această zi.

De asemenea, zilele aflate sub energiile cifre opt vor fi mereu aducătoare de un adevărat succes financiar. Adesea, această cifră se numește CEO-ul numerologiei (director executiv). Este cea care aduce putere, influență și bani.

Așadar, pentru ca tu să profiți la maximum de impactul acestei date, ce are un dublu opt în componență, trebuie să te orientezi spre tot ce ține de afaceri, carieră, evoluție și material în general. Orice achiziție făcută în această zi se va transforma într-o investiție. Orice plan, va avea succes, iar orice efort va aduce roade și răsplate nemaipomenite.

Ziua de naștere 8 mai – cum sunt oamenii născuți azi

Oamenii născuți în data de 8 mai sunt oameni foarte siguri pe ei. De multe ori sunt încăpățânați și prea sinceri, motiv pentru care ar putea atrage antipatii. Din păcate, mai au de lucrat la capitolul diplomație.

Însă sunt si conducători foarte buni și lideri înnăscuți. Oamenii născuți într-o zi de 8 mai sunt și foarte apropiați și atașați de natură. Ei vor face mereu tot posibilul pentru a proteja mediu înconjurător.

Sunt oameni loiali și fideli, care nu vor putea vreodată să înșele încrederea cuiva. Cei care au drept partener un om născut în ziua de 8 mai se vor simți mereu protejați și iubiți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: