Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop zilnic 8 mai 2020. Ce zodii sunt protejate de astre!

Horoscop zilnic 8 mai 2020. Ce zodii sunt protejate de astre!

Horoscop zilnic 8 mai

Horoscop 8 mai 2020 – previziuni complete pentru toate zodiile. Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Previziuni pentru toate zodiile pentru ziua de vineri. Află ce te așteaptă pe 8 mai, în funcție de zodia în care te-ai născut!

Horoscop zilnic 8 mai 2020 – previziuni complete

Horoscop Berbec

Nu este o zi grozavă pentru tine, căci vine după o săptămână destul de grea și te simți epuizat. Ai grijă să nu pici în sindromul boreout, din cauza activității monotone pe care o practici în ultima vreme. Fă-ți curaj și ieși din monotonie!

Horoscop Taur

Ai parte de o zi senzațională! Îți merge bine pe toate planurile, ai o energie de invidiat și nimic nu te poate opri din drumul tău. Reușești să descoperi o sumă de bani ce te poate ajuta să-ți achiți anumite cheltuieli, la serviciu te înțelegi perfect cu oamenii, iar partenerul de viața este mai susținător ca niciodată.

Horoscop Gemeni

Nu este o zi grozavă, însă tu îți găsești forța de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. În ciuda conflictelor de la locul de muncă, activitatea ta continuă nestingherită. Ai o capacitate de concentrare uimitoare, motiv pentru care poți să studiezi ceva nou sau să aprofundezi un anumit domeniu, în această perioadă.

Zodiac 8 mai. Zodiile norocoase ale zilei de vineri

Horoscop Rac

Nativii zodiei Rac se vor simți trădați de către cineva apropiat. Un secret iese la iveală sau se află ceva neplăcut despre ei, astfel încât vor reuși să stârnească antipatii. O reputație e greu de reparat, deci vei avea destule probleme, dacă ești în această zodie.

Horoscop Leu

O să te simți ineficient și neputincios. Starea asta de spirit va afecta mai apoi viața de familie, sau relațiile de prietenie din anturajul tău. Totul va fi ca un cerc vicios și vei simți că toate sunt contra ta. Nu stai deloc bine nici cu banii, așa că ar fi bine să te ferești de cheltuieli inutile.

Horoscop Fecioară

Te numeri printre zodiile care sunt favorizate de astrel. Pe plan amoros, parcă plutești pe un norișor, la serviciu toate merg strună și reușești să te organizezi grozav. Acasă e liniște și armonie, iar în portofel parcă curg banii cu lopata.

Horoscop zilnic 8 mai 2020. Ce zodii sunt protejate de astre!

Horoscop Balanță

Vrei să cucerești sau să recucerești pe cineva. Fie ai pus ochii pe un nou partener sau pur și simplu vrei să reaprinzi scânteia cu actualul, toate energiile tale se vor concentra spre a găsi soluții prin care relația să funcționeze!

Horoscop Scorpion

Faptul că ai numai probleme la locul de muncă te epuizează și te consumă, iar această lipsă de energie te afectează și în alte aspecte ale vieții. Ești bineidspus, dar nu suficient de motivat cât să și acționezi pentru a-ți face un trai mai bun.

Horoscop Săgetător

Este foarte importantă imaginea ta și cum te percep ceilalți, în ultima vreme. Pui mult mai mult accent pe modul în care arăți și vrei să păstrezi cât mai mult aparențele. Ai grijă, căci exteriorul nu e totul!

Zodiac 8 mai 2020 – previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Capricorn

Ai o zi de foc, în care trebuie să rezolvi mai multe lucruri în același timp, iar toată lumea trage de tine. Agitația este amplificată și de așezarea planetelor, care îți va da bătăi de cap în toată luna mai. Trebuie să fii puternic și rezistent!

Horoscop Vărsător

Deși nu te simți grozav cu sănătatea, psihicul este puternic influențat de energiile pozitive ale astrelor. Astfel, reușești să îți setezi câteva scopuri pe care le vei și urma în perioada care începe acum! Respiră aerul proaspăt al schimbării!

Horoscop Pești

Ești o zodie protejată de astre, pentru care finalul de săptămână vine cu o veste bună. Planul tău astral e favorabil pentru noi începuturi și schimbări. Stai bine și pe plan profesional/financiar dar și pe cel amoros.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: