Redactia.ro
Home » Monden » Nunta anului 2024 printre manelişti? Anunţul pe care l-a făcut Cristina Pucean l-a luat prin surprindere până şi pe Bogdan de la Ploiești

Nunta anului 2024 printre manelişti? Anunţul pe care l-a făcut Cristina Pucean l-a luat prin surprindere până şi pe Bogdan de la Ploiești

Cristina Pucean este, poate, cea mai sexy „bombă” dintre partenerele maneliştilor. De asemenea, ea este şi una dintre cele mai cunoscute dansatoare din România.

S-a făcut remarcată în 2020, atunci când a participat la show-ul fenomen „Românii au talent”. Din acel moment, cariera sa a fost în ascendență, ajungând să danseze alături de oameni importanți din showbizul românesc și să își creeze o comunitate impresionantă de fani, care o susțin indiferent de situație.

Parteneri la nunţi, soţi în acte în 2024?

Cristina Pucean este prezentă mai mereu la evenimentele la care este invitat să cânte iubitul ei, Bogdan de la Ploiești. Cei doi, deși fac o echipă superbă împreună, câteodată performează și separat. Ce nume are Bogdan de la Ploiesti

De exemplu, în urmă cu câteva luni, Cristina Pucean a fost dansatoare în show-ul lui Florin Salam, iar mișcările ei au strâns peste 12 milioane de vizualizări în mediul online.

Dar frumoasa dansatoare a surprins cu o altă postare pe final de an 2023. Ea a lăsat de înţeles că se va mărita cu Bogdan de la Ploieşti în 2024.

„De un an jumate i-am furat inima, la anul cu puţin noroc îi fur şi numele”, a anunţat Cristina Pucean. Fanii s-au prins imediat de aluzie şi au reacţionat în secţiunea de comentarii. Aşadar, în 2024, am putea asista la nunta anului printre manelişti.

Cât cere Bogdan de la Ploiești ca să cânte la o nuntă

Manelistul a dezvăluit care este suma de bani pe care o solicită pentru a cânta o oră și jumătate.

„7500 euro pentru o oră și jumătate. Acesta este prețul, doar că în afară Bucureștiului e un alt preț, se adaugă drum, se adaugă hotel, se face contract.

Eu am firmă de evenimente, sunt plătit legal, plătesc toate taxele. Până și băieții mei, toată orchestra mea, toți instrumentiștii, au firme. Eu îi plătesc prin firmă pe băieții mei”, a mai spus Bogdan de la Ploiești la Kanald2.

 

@cristinapuceann.haz Sorry @BogdanDeLaPloiesti ♬ sunet original – FLORIN CERCEL

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: