Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nuntă cu surprize! Cum au ajuns doi miri fără invitați la nuntă? Din 120 de invitații, doar 33 de confirmări. Cei doi tineri au luat o hotărâre cu totul neașteptată

Nuntă cu surprize! Cum au ajuns doi miri fără invitați la nuntă? Din 120 de invitații, doar 33 de confirmări. Cei doi tineri au luat o hotărâre cu totul neașteptată

Nuntă cu surprize! Cum au ajuns doi miri fără invitați la nuntă? Din 120 de invitații, doar 33 de confirmări. Cei doi tineri au luat o hotărâre cu totul neașteptată

Nuntă cu surprize! Cum s-au trezit doi miri fără invitați la nuntă? Au trimis 120 de invitații și au primit doar 33 de confirmări. Cei doi tineri au făcut din această dezamăgire un moment memorabil. Iată detaliile!

Cum au ajuns doi miri fără invitați la nuntă? Din 120 de invitații, doar 33 de confirmări

Doi tineri din Timișoara se pregăteau pentru cel mai important eveniment din viața lor, însă mare le-a fost mirarea atunci când s-au trezit că nu au invitați la nuntă. După ce prietenii și apropiații i-au lăsat baltă în cea mai importantă zi din viața lor, cei doi au recurs la un gest neașteptat.

Mireasa și-a împărtășit durerea pe un grup destinat mireselor, povestind cum a trimis 120 de invitații și a primit doar 33 de confirmări cu doar câteva zile înainte de marele eveniment. Situația părea dezamăgitoare, dar cei doi tineri nu s-au lăsat descurajați. Au decis să facă din această dezamăgire un moment memorabil.

Cei doi tineri au luat o hotărâre cu totul neașteptată

Gestul lor a fost cu adevărat incredibil. Pentru cele 87 de locuri neconfirmate, au lansat o invitație deschisă pe un grup destinat mireselor, oferindu-le șansa altor oameni necunoscuți să participe la evenimentul lor special. Iar surpriza nu se oprea aici; tinerii miri au anunțat că nu doresc daruri de nuntă.

Au inclus în postarea lor pe Facebook:

„Nu ne dorim dar de nuntă.”

Iată întregul anunț!

„Bună seara, dragilor! Noi doi și o nuntă peste trei zile cu 33 de confirmări din 120 de invitații date. Asta e, mergem înainte. Am zis că, poate sunt oameni necunoscuți care ar participa la un eveniment al altor necunoscuți. Nu ne dorim dar de nuntă.
Am semnat un contract de minim 70 de meniuri, ni le asumăm.
O să fie frumos, o să fie unic.
Avem jocuri faine, suc de mere natural, sarmale la ceaun, antreuri la buffet și tort raw vegan. Dacă v-am convins, ne vedem duminică, 22/10/2023, la ora 15:00 la cununia religioasă, la 17:00 la masa festivă, locația este Province 1965 Timișoara!”, este mesajul transmis de tânăra din Timișoara, pe grupul de Facebook.

@babana.1 #foryoupage #misiuneatiktok #tiktok #fyp ♬ sunet original – Babană Răzvan

Această decizie neașteptată a atras atenția multor oameni care au fost profund impresionați de determinarea și spiritul cuplului. În postarea virală pe TikTok și pe Facebook, oamenii au empatizat cu situația prin care cei doi tineri treceau și și-au transmis gândurile lor bune. Comentariile au reflectat compasiunea și sprijinul românilor pentru acești tineri.

„Dacă eram acolo, pe cuvânt ca mergeam…dragii de ei;

Dacă eram din Timișoara..off știu ce înseamnă să nu îți vina invitații”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Evenimentul a devenit rapid un subiect de discuție în mediul online, iar mesajul de solidaritate a inspirat mulți. Cu jocuri distractive, un meniu apetisant și o abordare neconvențională a nuntii, acest cuplu a arătat că dragostea lor și dorința de a împărtăși momentul lor special cu oricine dorea să participe sunt mult mai importante decât numărul de invitați.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: