Redactia.ro
Home » Monden » Nuntă mare în Antena 1! Vedeta este în al nouălea cer după ce a spus marele „DA”: „Este dovada angajamentului nostru de a învăța, de a crește și de a ne iubi unii pe alții”

Nuntă mare în Antena 1! Vedeta este în al nouălea cer după ce a spus marele „DA”: „Este dovada angajamentului nostru de a învăța, de a crește și de a ne iubi unii pe alții”

Nuntă mare în Antena 1! Vedeta este în al nouălea cer după ce a spus marele „DA”: „Aceasta este dovada angajamentului nostru de a învăța, de a crește și de a ne iubi unii pe alții”

Nuntă mare în Antena 1! Iată cine este vedeta care este în al nouălea cer după ce a spus marele „DA”!

Nuntă mare în Antena 1

De aproximativ un an de zile, Irina Ursu, una dintre știristele de la Observator, se arată în fața spectatorilor Antena 1, în fiecare weekend! Mulți telespectatori s-au atașat de ea, motiv pentru care este urmărită și pe rețelele sociale. În urmă cu doar câteva ore, Irina Ursu le-a dezvăluit internauților faptul că urmează să se căsătorească alături de partenerul ei de viață! Aceasta este în al nouălea cer, după ce a spus marele „DA!”.

Irina Ursu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cristian Drăghiceanu. Bărbatul este medic și specialist în osteopatie și este cel care o face să radieze de fericire.

Cristian Drăghiceanu a decis să facă pasul cel mare și să oficializeze relația cu prezentatoarea de la Observator. Irina Ursu a împărtășit pe pagina ei de Facebook mai multe imagini din ziua cererii. Cei doi afișează un zâmbet larg pe față, semn că acest moment a fost așteptat cu nerăbdare de amândoi. Vedeta a dezvăluit și bijuteria pe care viitorul ei soț i-a oferit-o, un inel superb cu diamante prețioase, pe care l-a pus cu bucurie pe deget.

„Aceasta este dovada angajamentului nostru de a învăța, de a crește și de a ne iubi unii pe alții. 04.06.2023”

Care este povestea lor de iubire

În urmă cu ceva timp, Irina Ursu a dezvăluit detalii din viața lor de cuplu. Aceasta a povestit că au pasiuni comune, mai ales sportul. Cei doi s-au văzut pentru prima oară într-o sală de sport:

„Povestea noastră nu are legătură cu sportul, nu în acest context ne-am întâlnit, deși prima dată ne-am văzut într-o sală de fitness, fără să interacționăm. Eu m-am lăsat de foarte mulți ani de sport, de vreo 10 ani, iar el încă mai practică. Dar ce pot spune cu siguranță, e faptul că pasiunea comună pentru sport și istoricul de sportiv ne-a ajutat. Avem amândoi un tip de disciplină, suntem destul de activi, nu ne place prea mult să lenevim și e o dinamică a zilelor care ni se potrivește amândurora. În plus, sportul ne-a făcut pe amândoi sociabili, adaptabili și competitivi, lucruri care ne ajută în viețile de adult”, a povestit știrista pentru tvmania.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: