Redactia.ro
Home » Știri » Nuntă mare în lumea mondenă. Ilona Brezoianu și partenerul său au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă

Nuntă mare în lumea mondenă. Ilona Brezoianu și partenerul său au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă

GALERIE FOTO (8) Ilona Brezoianu s-a căsătorit. Sursă foto: Instagram

Ilona Brezoianu, cunoscută pentru umorul său și prezența energică pe scenă și în emisiuni, a fost întotdeauna rezervată când a venit vorba de viața ei personală. Relația sa cu Andrei, un bărbat necunoscut în lumea mondenă, a fost ținută departe de ochii curioși ai publicului. 

Ilona Brezoianu s-a căsătorit

Sâmbătă, 22 iunie, Ilona și Andrei au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă, într-o ceremonie restrânsă la care au participat doar câțiva prieteni apropiați. Printre invitați s-au numărat și băieții de la Noaptea Târziu, Emi și Cuza, care au fost alături de mireasă în această zi specială. Aceștia au publicat o fotografie savuroasă cu Ilona, însoțită de mesajul: „Se mărită fata noastră”.

Ilona Brezoianu s-a căsătorit. Sursă foto: Instagram
Ilona Brezoianu s-a căsătorit. Sursă foto: Instagram

Ilona Brezoianu a ales să poarte o rochie albă superbă, decorată cu dantelă, dar a rămas fidelă stilului său vestimentar unic. În locul pantofilor clasici de mireasă, Ilona a purtat pantofi sport, o alegere care a adus un plus de originalitate ținutei sale. Cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine relaxată, Ilona a spus cel mai hotărât „DA” din viața ei, stârnind amuzamentul și bucuria invitaților.

Coprezentatoarea de la „Neatza de Weekend” este în culmea fericirii, iar acest lucru se vede în toate filmulețele și fotografiile realizate în cadrul evenimentului. Ilona radiază de bucurie, iar prietenii și familia au fost alături de ea pentru a celebra această zi specială. De asemenea, în urmă cu aproximativ o lună, Ilona și-a exprimat sentimentele profunde pentru Andrei într-un podcast.

„Eu sunt bine. E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită.”, a spus Ilona Brezoianu, in cadrul podcast-ului „La Țocii”.

Andrei Lucian Alexandru, un bărbat discret

Andrei Lucian Alexandru, noul soț al Ilonei, este un bărbat care lucrează în afara lumii mondene. Deși nu este o persoană publică, el a reușit să cucerească inima Ilonei și să-i ofere stabilitatea și iubirea de care avea nevoie. Relația lor, construită pe respect și încredere, a fost menținută departe de luminile reflectoarelor, demonstrând că uneori, fericirea adevărată se găsește în cele mai simple și intime momente.

Partenerul Ilonei Brezoianu. Sursă foto: Instagram
Partenerul Ilonei Brezoianu. Sursă foto: Instagram

Nunta reprezintă un nou început pentru Ilona Brezoianu, care își continuă cariera de succes, dar și viața personală plină de împliniri. Alături de Andrei, Ilona pășește într-o nouă etapă a vieții, una în care iubirea și respectul reciproc vor continua să fie pilonii principali. Fanii și colegii îi urează multă fericire și succes în noul capitol al vieții sale.

Căsătoria Ilonei Brezoianu cu Andrei Lucian Alexandru marchează un moment de bucurie și împlinire în viața actriței. Deși a fost discretă în privința vieții sale personale, Ilona a demonstrat că fericirea adevărată poate fi găsită în cele mai simple momente și alături de cei mai neașteptați oameni. Cu o carieră de succes și o viață personală împlinită, Ilona Brezoianu continuă să inspire prin autenticitatea și dedicarea sa.

Iată primele imagini de la petrecerea de după cununie!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: