Redactia.ro
Home » Monden » Nuntă senzaţională în politică! Marcel Ciolacu e socru mare! Fiul Filip se însoară la 24 de ani (FOTO)

Nuntă senzaţională în politică! Marcel Ciolacu e socru mare! Fiul Filip se însoară la 24 de ani (FOTO)

GALERIE FOTO (2)

Sâmbătă, 9 septembrie, e nuntă mare pe scena politică din România. Premierul României, Marcel Ciolacu socru mare. Fiul său de 24 de ani, student la Medicină face nuntă la un conac de la marginea Buzăului.

Filip Ciolacu, în vârstă de 24 de ani se însoară cu Alexa Iris. Ambii tineri sunt în prezent studenți la Facultatea de Medicină Generală „Ovidius” din Constanța în ultimul an de studiu.

Locul ar fi bântuit

Locul unde va avea loc petrecerea este un conac de la marginea Buzăului, despre care se crede că ar fi bântuit de politicianul Alexandru Marghiloman, premierul României în anul 1918.

Se spune că, în noptile cu lună plină, fantomele foştilor stăpâni ies la plimbare călare prin parc, în timp localnicii susțin că l-au văzut pe fostul proprietar, Alexandru Marghiloman, călare pe pur-sângele său favorit, plimbându-se noaptea pe aleea hipică din parc, scrie Adevărul. Ba mai mult, niște muncitori ar fi descoperit un cadavru în clădirea controversată.

Nora lui Marcel Ciolacu – Alexa Iris – este viitoare doctoriţă, mai are un an până termină facultatea. Şi mirele, Filip (24 de ani) termină aceeaşi facultate de Medicină.

Naşii sunt colegi de facultate ai mirilor. Cei doi au anunţat că vor pleca în luna de miere câteva zile, înainte de 1 octombrie când reîncep facultatea.

Cine sunt invitaţii de la nuntă?

Printre invitații la nunta lui Filip Ciolacu se numără Lucian Romașcanu, Marian Neacșu, iar surse spun că din partea PNL și-ar putea face apariția Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș.

Constantin Toma, primarul municipiului Buzău le-a făcut câte urări mirilor, cât și socrului mare, Marcel Ciolacu.

Le urez și lor din partea comunității buzoiene urez tuturor familiilor de tineri căsătoriți din Buzău, adică multă sănătate, bucurii și numai împliniri alături de cei dragi.

Suntem la vila construită în satul Alexandru Marghiloman, cel dintâi prim-ministru plecat de la Buzău, și iată că astăzi avem al doilea prim-ministru din Buzău, domnul Marcel Ciolacu„, a spus primarul din Buzău.

Conacul ar fi bântuit

Locul unde vor petrece oamenii din guvern în această seară este un conac de la marginea Buzăului despre care se spune că este bântuit de fantoma marelui politician Alexandru Marghiloman şi el premier al României, dar în 1918.

Despre conac se spune că în nopțile cu lună plină, fantomele foștilor stăpâni ies la plimbare călare prin parc. Alții povestesc că l-au văzut pe marele boier în straie negre, cu joben, alături de domnița lui, chiar în ușa conacului.

”Astăzi este ziua fiului meu, Filip. Îi doresc să fie sănătos și să privească cu încredere în viitor. Îi urez să-și îndeplinească visul de a deveni un medic foarte bun care să muncească aici, în țară, fiindcă știu că vrea să-și ajute cât mai mult semenii.

Să-și facă o familie mare și frumoasă și să fie unul dintre milioanele de tineri care vor schimba România într-o țară modernă, prosperă și mult mai curată. La mulți ani, Filip! Sunt mândru de tine și de realizările tale și îți voi fi întotdeauna alături!”, a scris Marcel Ciolacu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: