Redactia.ro
Home » Știri » O actriță celebră făcea furori cu frumusețea ei, dar acum parcă e altă femeie. Chipul e transfigurat de operații estetice, se îmbracă neglijent și are probleme cu alcoolul

O actriță celebră făcea furori cu frumusețea ei, dar acum parcă e altă femeie. Chipul e transfigurat de operații estetice, se îmbracă neglijent și are probleme cu alcoolul

GALERIE FOTO (10) O actriță celebră făcea furori cu frumusețea ei, dar acum parcă e altă femeie. Chipul e transfigurat de operații estetice, se îmbracă neglijent și are probleme cu alcoolul

O actriță celebră făcea furori cu frumusețea ei, dar acum parcă este altcineva. Chipul e transfigurat de operațiile estetice, se îmbracă neglijent și are probleme cu alcoolul. Iată despre cine este vorba și cum a fost surprinsă în mai multe ipostaze.

O actriță celebră făcea furori cu frumusețea ei, dar acum parcă e altă femeie. Chipul e transfigurat de operații estetice, se îmbracă neglijent și are probleme cu alcoolul

O actriță americană a făcut odinioară furori în serialul cult „Twin Peaks”, în anii ʼ90. Era văzută, pe atunci, una dintre cele mai frumoase femei. Este vorba despre Lara Flynn Boyle. Mai jos, o imagine cu ea din perioada de glorie.

De la mărire, la decădere. Astăzi, Lara Flynn Boyle este foarte mult schimbată. Unii spun că e de nerecunoscut. Chipul ei este schimbat după operații și intervenții estetice vizibil eșuate și din cauza unui stil de viață nesănătos, inclusiv din cauza consumului de alcool. Ea s-a îngrășat și a slăbit de-a lungul timpului, iar aparițiile ei în public acum sunt tot mai rare. Se spune că mai iese să-și plimbe câinele sau la cumpărături.

Acum ceva timp, un chirurg plastician a vorbit pentru Radar Online despre aspectul deformat al chipului actriţei susținând că aceasta ar fi încercat să corecteze operaţiile greşite, dar fără rezultat.

„Suspectez că a făcut operaţii pentru a corecta intervenţii anterioare sau poate doar injecţii cu ser pentru a disipa efectul operaţiilor nereuşite, dar a rămas cu obrajii căzuţi”, a explicat Dr Anthony Youn.

La finalul lunii martie, Lara Flynn Boyle a împlinit 53 de ani. Actrița a fost fotografiată în fața casei ei din Los Angeles când ducea gunoiul. Era îmbrăcată neglijent în haine care parcă sunt puse pe ea fără niciun sens. Purta pantaloni de trening, o cămașă în carouri, o haină matlasată lungă și avea în picioare cizme. Presa internațională a relatat la un moment dat și despre problemele pe care celebra actriță le are cu alcoolul. Ea a fost văzută în mașină când bea whisky direct din sticlă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: