Redactia.ro
Home » Știri » O aeronavă TAROM a aterizat de urgență în Germania

O aeronavă TAROM a aterizat de urgență în Germania

O aeronavă TAROM a aterizat de urgență în Germania

Un avion Tarom care efectua o cursă Bruxelles-București a aterizat de urgență miercuri seară, la Frankfurt.

O aeronavă TAROM a aterizat de urgență în Germania

Un avion al companiei TAROM a aterizat de urgență în Germania. Aeronava Boieng 737-700 a decolat de la Bruxelles, la ora locală 20.23, unde trebuia să ajungă la București în jurul oreo 23.00. Piloții au declarat urgență de tip Squawk 7700, și au a aterizat de urgență la Frankfurt. Potrivit siteului boardingpass.ro, motivul aterizării de urgență este de ordin medical. Avionul Bruxelles-București va fi realimentat și va pleca spre București în jurul orei 23.50.

Anvelopa unui avion TAROM a explodat la aterizare

În iulie, un incident grav a avut loc pe aeroportul Otopeni, unde anvelopa unui avion TAROM a explodat la aterizare. Din fericire, nu există victime însă aeronava a rămas imobilizată pe calea de rulare Oscar. Opera zborul TAROM RO638 pe ruta Satu-Mare-Otopeni a avut o problemă gravă la anevelopă.

Tarom a susținut într-un comunicat de presă că avionul a fost oprit în siguranță iar pasagerii au fost debarcați conform procedurilor. Cu toate acestea, compania Tarom precizează că traficul pe aeroport nu a fost afectat.

De asemenea, tot în luna iulie a avut loc un accident rutier pe Aeroportul Henri Coandă.Accidentul s-a produs între un autobuz fără pasageri și un microbuz care aparținea unei firme de handling. În urma accidentului , patru persoane au fost ărnite și transportate la spital. Cele patru persoane lucrau pentru firma de handling.

Citeste si:Ramona Bădescu, însărcinată la 50 de ani. Cine e tatăl copilului ei