Redactia.ro
Home » Știri » O altă femeie a fost ucisă de câine, în București! S-a dus să îi dea de mâncare, când a fost atacată

O altă femeie a fost ucisă de câine, în București! S-a dus să îi dea de mâncare, când a fost atacată

O altă femeie a fost ucisă de câine, în București! S-a dus să îi dea de mâncare, când a fost atacată

O altă femeie a fost ucisă de câine, în București! Ea s-a dus să îi dea de mâncare, când a fost atacată! Iată detaliile unui alt caz care șochează întreaga țară!

O altă femeie a fost ucisă de câine, în București! S-a dus să îi dea de mâncare, când a fost atacată

Femeia avea 53 de ani, iar întâmplarea a avut loc în curtea unui imobil din sectorul 3 al Bucureștiului. Se pare că ar fi fost ucisă de propriul câine, pentru că patrupedul de talie mare a fost adoptat de tatăl acesteia în urmă cu patru luni. Femeia s-a dus în curte, să îi dea de mâncare câinelui, când a fost atacată.

Polițiștii Secției 3 au intervenit, fiind sesizați de vecini, însă victima a fost găsită în stare de inconștiență, potrivit evz.ro. Un martor a văzut cum victima este atacată de câine.

„Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare. Agresiunea canină a fost observată de doi vecini”.

„De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni de zile. Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii”, transmite Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a deschis o anchetă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul. După finalizarea cercetărilor, se vor lua măsuri legale. Cadavrul a fost transportat la IML pentru efectuarea nefrectomiei.

Cazul vine la scurt timp după tragedia de la Lacul Morii, când o femeie de 43 de ani, Ana Oros, a fost sfâșiată de o haită de câini.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: