Redactia.ro
Home » Monden » O altă vedetă pleacă de la Antena. Aceasta și-a încheiat de curând contractul și a explicat motivul pentru care renunță

O altă vedetă pleacă de la Antena. Aceasta și-a încheiat de curând contractul și a explicat motivul pentru care renunță

Nuntă mare în Antena 1! Vedeta este în al nouălea cer după ce a spus marele „DA”: „Aceasta este dovada angajamentului nostru de a învăța, de a crește și de a ne iubi unii pe alții”

O altă vedetă a decis că va pleca de la Antena. Aceasta avea propria ei emisiune, însă după încheierea contractului a decis să renunțe la colaboare. 

O altă vedetă pleacă de la Antena. Aceasta și-a încheiat de curând contractul

Este vorba despre nimeni alta decât Oana Roman! Vedeta a explicat ce s-a întâmplat cu emisiunea de la Antena Stars, acolo unde a apărut cu fiica ei, Isabela. După ce i s-a terminat perioada contractuală, aceasta a ales să meargă pe alt drum.

Fiica lui Petre Roman și-a obișnuit fanii cu sinceritatea ei, astfel că îi pune la curent de fiecare dată cu ceea ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi. Aceasta a vorbit de curând pe rețelele de socializare despre ultimele sale proiecte, răspunzând la întrebările urmăritorilor ei. Una din întrebări a fost legată de emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars, emisiune la care a participat cu fiica ei Isabela. Mai exact, fanii au vrut să știe dacă aceasta va mai apărea în continuare pe micile ecrane.

În acest context, Oana Roman a declarat că cele două vor renunța la acest proiect. Pe de altă parte, vedeta susține că în această toamnă va începe alte proiecte, colaborarea cu Antena Stars fiind încheiată.

”Nu, eu si cu Isa nu vom mai fi parte din acel proiect. Incepand cu toamna asta, eu ma voi concentra pe alte proiecte pe care le am, dar colaborarea s-a incheiat”, a spus Oana, pe contul ei de Instagram.

Oana Roman a fost înșelată de Marius Elisei?

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat de curând după divorțul declarat la începutul anului acesta. Se pare că cei doi nu au putut sta unul departe de celălalt și au ajuns din nou împreună. O altă întrebare primită de la fani a fost despre infidelitatea soțului ei, Marius Elisei. Mai exact, vedeta a fost întrebată dacă ar putea accepta să fie înșelată.

Oana Roman a declarat că în cazul în care partenerul ei de viață ar avea o relație cu altă femeie, cu siguranță nu ar accepta infidelitatea.

”Daca ar avea o relatie cu alta femeie, evident ca nu. Sub nicio forma”, a mai spus Oana Roman.

De asemenea, în urmă cu câteva săptămâni vedeta declara că cei doi s-ar putea căsători din nou, precizând că legământul dintre ei de la Biserică încă nu a fost dezlegat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: