Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman are probleme de sănătate! Vedeta a ajuns la spital: ”Nu prea mă simt bine. O să-mi fac un set de analize”

Oana Roman are probleme de sănătate! Vedeta a ajuns la spital: ”Nu prea mă simt bine. O să-mi fac un set de analize”

Oana Roman are probleme de sănătate! Vedeta a ajuns la spital: ”Nu prea mă simt bine. O să-mi fac un set de analize”

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate și le-a mărturisit fanilor că va ajunge la spital pentru a-și face investigații.

Oana Roman are probleme de sănătate! Vedeta a ajuns la spital

Oana Roman se află într-un moment dificil din viața ei. Deși pe partea personală și profesională totul merge bine, se pare că în ceea ce privește sănătatea ei lucrurile nu stau atât de bine. Vedeta le-a spus fanilor că nu se simte tocmai bine. Le-a mărturisit acestora că astăzi va ajunge la spital pentru a-și face investigații.

În urmă cu o zi iubita lui Marius Elisei s-a întâlnit cu Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, iar aceasta a observat-o că nu mai e deloc ca înainte, motiv pentru care vedeta a hotărât ca astăzi să ajungă la spital pentru o serie de investigații și pentru a afla ce se întâmplă cu organismul său. De asemenea, ea pune această epuizare și pe seama treburilor din gospodărie. Deoarece în ultimele zile a început să lucreze alături de Marius Elisei în curtea casei și amândoi au fost cot la cot.

”Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele. Probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte pentru că muncim singuri. Chiar și Anda îmi zicea că ce e cu tine că parcă n-ai vlagă, n-ai chef. M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni, mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi ia sânge că mi-e să n-am iar probleme”, a spus Oana Roman.

Oana Roman a avut probleme cu tiroida

Nu este pentru prima dată când Oana Roman are probleme de sănătate și ajunge pe mâna medicilor. Fiica lui Petre Roman le-a amintit fanilor de pe Instagram că în trecut a avut probleme cu tiroida. Vedeta speră ca de data aceasta să nu fi repărut, asta deoarece nu și-a mai luat tratamentul deoarece se simțea foarte bine și medicul i-a spus că nu mai e necesar.

Ea spune că n-a mai făcut analize în acest sens de doi ani. Însă investigații generale își face în fiecare an pentru a preveni orice problemă de sănătate.

”Probabil că mulți din voi știți că eu am avut probleme cu tiroida, am avut o hipertiroide pe care am tratat-o, de doi ani nu mi-am mai făcut analize, am terminat tratamentul, iar acum tare mi-e că de la multe întâmplări, mult stres, tare mi-e că tiroida mea s-a dereglat iar, de asta vreau să-mi fac analize să știu exact”, a mai spus Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: