Redactia.ro
Home » Monden » O artistă celebră vrea să părăsească România! Pandemia și problemele financiare au determinat-o să ia această decizie. Despre cine este vorba

O artistă celebră vrea să părăsească România! Pandemia și problemele financiare au determinat-o să ia această decizie. Despre cine este vorba

GALERIE FOTO (5) O artistă celebră vrea să părăsească România

O artistă celebră vrea să părăsească România! Pandemia de coronavirus a le-a adus multe probleme vedetelor din România. Cristina Spătar se numără printre artiștii afectați financiar de apariția virusului. Artista este hotărâtă să plece din țară.

O artistă celebră vrea să părăsească România! Pandemia și problemele financiare au determinat-o să ia această decizie. Despre cine este vorba

O artistă celebră vrea să părăsească România! Artiștii din industria muzicală au fost afectați de pandemia de coronavirus, mai ales că evenimentele au fost suspendate timp de mai bine de un an. În această perioadă, vedetele s-au luptat să nu aibă probleme pe plan financiar.

Cristina Spătar a trăit mulți ani în lux, dar de aproape un an, situația sa financiară nu este deloc bună. Pentru a se putea întreține pe ea, dar și pe cei doi copii ai săi, vedeta a fost nevoită să-și vândă toate bijuteriile și ceasurile de lux. Mai mult, artista a fost nevoită să cheletuiască toate economiile pe care le-a strâns. “Pandemia m-a învățat să fiu mai chibzuită. Nu pot să spun că nu este o perioadă grea, căci este pentru toată lumea. Am vândut ceasuri și bijuterii, am cheltuit mare parte din economiile mele. Avem noroc că există și un ajutor de la stat pentru artiști, de care nici măcar nu știam. Am avut baftă cu un prieten care mi-a spus și m-a ajutat să depun actele necesare pentru cei aproape 1.000 de euro”, declara artista.

Cristina Spătar este mai decisă ca oricând să plece din România. Vedeta se gândește serios să se mute din țară și să-și înceapă o nouă viață în altă țară. În urmă cu câteva zile, Cristina a plecat în Londra, probabil pentru a se interesa de traiul de acolo. ”Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel, a cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară. Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare.Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla, cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze. Cristina a plecat joi și va sta câteva zile. Are niște aproiați aici care vor să o ajute. Ea este o persoană creativă, ar putea avea oportunitatea unui loc de muncă frumos și bine plătit. În imobiliare sunt căutate persoane”, a declarat un apropiat de-ai Cristinei Spătar pentru Click!

Cristina Spătar, despre divorțul de fostul soț

Vedeta trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat care îi face zilele mai frumoase, cu toate astea, Cristina Spătar a trect printr-un divorț neplăcut. Artista a fost căsătorită cu afaceristul Alin Ionescu. Aceasta s-a descurcat singură după divorț, mărturisind că acesta nu a ajutat-o din punct de vedere financiar.

Cristina si Alin

Mai mult, Cristina a spus că nu a primit pensia alimentară pentru cei doi copii. „Pentru oricine este greu, dar eu cred că Dumnezeu ajută mamele şi a fost mereu alături de mine. Am fost la Ierusalim şi i-am cerut Lui Dumnezeu să-mi arate calea. Am avut oameni lângă mine care m-au ajutat. Nu am primit niciun leu de la fostul soţ, am concerte, mi-am pus pe picioare atelierul de haine, am obţinut şi contracte cu ajutorul prietenului meu”, a declarat Cristina Spătar în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: