Redactia.ro
Home » Monden » O asistentă care l-a îngrijit pe artistul Petrică Mîțu Stoian a făcut dezvăluiri șocante: „I s-a făcut rău și a leșinat”

O asistentă care l-a îngrijit pe artistul Petrică Mîțu Stoian a făcut dezvăluiri șocante: „I s-a făcut rău și a leșinat”

GALERIE FOTO (2) O asistentă care l-a îngrijit pe artistul Petrică Mîțu Stoian a făcut dezvăluiri șocante

O asistentă care l-a îngrijit pe artistul Petrică Mîțu Stoian a făcut dezvăluiri șocante. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Petrică Mîțu Stoian se afla sub tratament post-COVID când a decedat. O asistentă care l-a îngrijit în trecut a povestit un episod dramatic, în care artistului i s-a făcut rău și a leșinat.

O asistentă care l-a îngrijit pe artistul Petrică Mîțu Stoian a făcut dezvăluiri șocante: „I s-a făcut rău și a leșinat”

O asistentă care l-a îngrijit pe artistul Petrică Mîțu Stoian a făcut dezvăluiri șocante. Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie, la spitalul de Urgență din Reșița. Artistul se afla internat la o clinică privată, unde se afla sub tratament post-COVID-19. Interpretul de muzică populară a fost adus în stare gravă la spital, cu insuficiență respiratorie, de la Clinica Nera.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. O asistentă medicală care s-a ocupat de artist, a povestit un episod dramatic, în care maestrului i se făcuse rău. „Mi-a spus că îi este rău, prezenta un puseu de tensiune. Am luat tensiometru, l-am adus, dar a trebuit să pun o perfuzie între timp. A leșinat. Pur și simplu a zis «îmi este rău» și l-am așezat pe pat… Am luat tensiometrul, am văzut că are 20 cu 10 și jumătate tensiune, pulsul foarte tahicardic, rapid… Am chemat o infirmieră, l-am suit pe căruț, l-am dus la Cardiologie, unde era doctorița… A stat 45 de minute, a primit îngrijiri medicale. I s-a făcut o electrocardiogramă, apoi a fost consultat… De atunci am făcut eu legătura, că avea probleme cu inima de mai mult timp”, a povestit asistenta pentru Prima TV.

Asistenta Luci

Artistul ar fi recunoscut că a mai avut probleme cu tensiunea, dar îi asigura pe medici că nu este nimic grav. „Îmi zicea: «Vă rog eu frumos, am mai făcut pusee din astea de tensiune, nu mai îmi țineți morală, că eu vin, mă refac… sunt obosit!», așa mi-a zis, de oboseală, ca fost plecat, a condus noaptea. Nu știu de alte probleme de sănătate. L-am avut ca pacient și îmi pare rău de ce i s-a întâmplat”,a declarat asistenta care l-a îngrijit pe cântăreț.

Clinica Nera, reacție după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Clinica Nera din județul Caraș Severin a avut prima reacție după moartea celebrului artist. Reprezentanții clinicii asigură că terapia hiperbară și clinica nu au fost cauza decesului interpretului de muzică populară. „Regretăm şi deplângem dispariţia domniei sale! Avem convingerea că acest moment nefericit ne va întări şi adevărul (obiectiv, ştiinţific) va ieşi la lumină. Atunci, toţi aceşti “balauri cu picioare de lut” (a se citi “fake-news-uri grosiere”) se vor spulbera ca ceaţa la lumina soarelui. Clinica Nera nu se închide! Activitatea noastră continuă cu încredere, determinare, tenacitate şi mai ales dăruire ca şi până acum”, au scris reprezentanții clinicii pe Facebook.

Potrivit news.ro, toți pacienții internați la clinică au fost trimiși acasă, iar activitatea acesteia a fost suspendată pe o perioadă de minim două săptămâni. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: