Redactia.ro
Home » Știri » O bătrână declarată moartă s-a trezit în timpul priveghiului. Ce se observă în înregistrarea video

O bătrână declarată moartă s-a trezit în timpul priveghiului. Ce se observă în înregistrarea video

GALERIE FOTO (2) O bătrână declarată moartă s-a trezit în timpul priveghiului. Ce se observă în înregistrarea video

O bătrână declarată moartă s-a trezit în timpul priveghiului. Iată ce se observă în înregistrarea video în care apar femeia și rudele acesteia.

O bătrână declarată moartă s-a trezit în timpul priveghiului. Ce se observă în înregistrarea video

Întâmplarea a avut loc în Ecuador, acolo unde mulți au rămas uimiți să vadă că femeia moartă trăiește, de fapt. După cinci ore, cât au stat la privechi, rudele au avut parte de o scenă care i-a șocat.

Familia femeii a auzit-o brusc respirând, a povestit duminică fiul femeii, informează AFP, citat de Agerpres. Ea a fost declarată moartă vineri, într-un spital public din oraşul de coastă Babahoyo, în sud-vestul ţării, se numește Bella Montoya, are 76 de ani și mai are zile de trăit, aparent.

O înregistrare video postată pe Twitter o arată pe Bella Montoya în interiorul unui sicriu deschis şi respirând cu greutate, înconjurată de doi bărbaţi care îi vin în ajutor.

Foto: Sursă: captură Twitter

Cu „mâna stângă lovea pereţii (sicriului) şi mâna îi tremura”, a declarat fiul ei, Gilbert Balberan, într-o înregistrare video difuzată de jurnaliștii presei locale, care au relatat despre caz, vorbind astfel despre o „înviere”.

„Mama mea este pe oxigen. Inima ei este stabilă. Doctorul a ciupit-o de mână şi a reacţionat”, a mai adăugat Gilbert Balberan în comentarii preluate de ziarul El Universo.

„Încet-încet îmi revin din ceea ce s-a întâmplat. Tot ceea ce cer acum este ca starea de sănătate a mamei mele să se amelioreze. Vreau ca ea să fie în viaţă şi alături de mine”, a mai spus fiul.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, femeia a fost internată în spital cu o suspiciune de accident vascular cerebral şi „a suferit un stop cardio-respirator, fără a răspunde la manevrele de resuscitare, în urma căruia medicul de gardă a confirmat decesul”.

Urmează ca acest caz să fie analizat în amănunt şi să întocmească „un audit medical pentru a stabili responsabilitatea” pentru constatarea eronată a decesului, a adăugat ministerul într-un comunicat, potrivit Agerpres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: