Redactia.ro
Home » Monden » O bătrână supărată a pus autoritățile pe jar. Femeia nu a vrut să-i răspundă fiului său

O bătrână supărată a pus autoritățile pe jar. Femeia nu a vrut să-i răspundă fiului său

O bătrână supărată a pus autoritățile pe jar.

O bătrână supărată a pus autoritățile pe jar. O femeie în vârstă din București i-a pus pe jar pe pompieri. Fiul său a fost îngrijorat că că mama sa bolnavă nu mai răspunde la telefon, motiv pentru care a sunat de urgență la 112 pentru a interveni de urgență.

O bătrână supărată a pus autoritățile pe jar. Femeia nu a vrut să-i răspundă fiului său

O femeie din București l-a pus pe jar pe fiul său, dar și pe pompieri. Fiul său a sunat-o de nenumărate ori pe mama sa, dar aceasta nu răspundea. Stiind că femeie este foarte bolnavă, bărbatul a sunat imediat la 112. Pompierii au sosit imediat la fața locului, iar strada s-a umplut imediat de autospeciale. Când au ajuns la apartamentul bătrânei, pompierii au avut parte de o surpriză șocantă.

Femeia era sănătoasă, le-a deschis și era teafără și nevătămată. Bătrâna le-a spus pompierilor că a vrut să-și pedepasească fiul, care o supărase ultima dată când a vorbit cu el.Din fericire, femeia nu a pățit nimic, dar și-a speriat fiul extrem de tare.

O bătrână salvată de pe geam de un pompier nu i-a dat voie militarului să intre în casă

În urmă cu câteva luni, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru salvarea unei persoane aflată pe acoperișul unui balcon din Piatra Neamț. Femeia spălat geamurile de la o cameră, iar la un moment dat a coborât pe acoperisul balconului de la etajul inferior, și nu a mai putut să intre în locuință. Pompierii au intervenit la timp, iar cu ajutorul unei scări, bătrâna de 71 de ani a fost ajutată să ajungă în apartament. Însă, aceasta i-a refuzat pompierului accesul în locuință, spunându-i să coboare tot pe scară.

Așadar, pompierul a fost nevoit să uzeze, pentru a coborî, tot calea pe care venise. Femeia i-a spus acestuia că a făcut curat în casă și nu îl poate primi pentru a ieși pe ușa. „Ajunşi la locul indicat, pompierii au constatat că o femeie de aproximativ 71 de ani se afla pe acoperişul unui balcon. Pompierii, cu ajutorul unei scări culisabile, au urcat pe acoperişul balconului şi au ajutat femeia să pătrundă în apartamentul său. Aceasta a refuzat asistenţa medicală oferită de echipajul medical aflat la locul solicitării“, a comunicat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava Neamţ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: