Redactia.ro
Home » Monden » O celebră cântăreață a fost cerută de soție! În ce locație de vis a făcut marele pas

O celebră cântăreață a fost cerută de soție! În ce locație de vis a făcut marele pas

GALERIE FOTO (4) O celebră cântăreață a fost cerută de soție! În ce locație de vis a făcut marele pas

O cunoscută cântăreață și vloggeriță din România a fost cerută în căsătorie cu puțin timp în urmă! În ce locație de vis a făcut marele pas?

Bibi Oficial a fost cerută de soție

Bibi este o cunoscută cântăreață din România, având sute de mii de fani atât pe Youtube, cât și pe rețelele de socializare. Este una dintre cele mai iubite vloggerițe, iar fanii mor după ea și după iubitul ei Antonio Pican, și el tot vlogger.

Cei doi formează de peste un an un cuplu superb, admirat și apreciat de mii de tineri. Aceștia și-au mărturisit iubirea unul față de celălalt pe Youtube, pe Instagram, inclusiv și la emisiunile Tv unde au fost invitați. Se pare că dragostea a fost prea mare, iar tânărul Antonia a decis să facă pasul cel mare și să oficializeze relația, scrie spynews.ro.

Recent, Bibi a făcut marele pas, spunând „Da” la poate cea mai importantă întrebare din viața unei tinere femei. Iubitul acesteia a cerut-o în căsătorie, cu doar câteva minute înainte de a pleca într-o locație de vis. Tânăra artistă a postat pe Instagram vestea că va pleca în vacanță în Dubai cu iubitul ei, Antonio. Lăsând acest aspect la o parte, frumoasa tânără a avut parte de cea mai mare surpriză!

Bibi a fost cerută în Dubai

Cu doar câteva minute înainte să se îmbarce în avionul care avea să îi ducă în locația exclusivistă, preferată de majoritatea vedetelor, tânărul s-a pus în genunchi, chiar în aeroport, și a cerut-o pe iubita lui de soție.

O celebră cântăreață a fost cerută de soție! În ce locație de vis a făcut marele pas

Plină de emoții, Bibi a răspuns afirmativ și nu a durat mult până să își anunțe și prietenii de pe rețelele sociale. Și nu oricum, ci publicând, pe lângă o serie de fotografii și un mesaj emoționant.

”DA! 💍 💓 Te iubesc cu toată ființa mea și îți mulțumesc că mă faci în fiecare moment să mă simt cea mai iubită și cea mai fericită!🥰 Aseară, înainte să plecăm în vacanță, în aeroport, am avut parte de cea mai neașteptată și frumoasă surpriză…a fost cu adevărat SPECIAL totul!🥺 Am trecut prin toate stările posibile înainte să răspund la ACEA ÎNTREBARE”, au fost cuvintele pline de emoțioe scrise de Bibi pe Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: