Redactia.ro
Home » Monden » O celebră interpretă de muzică populară a fost înșelată de soțul ei! Bărbatul se iubea cu o femeie cu 20 de ani mai tânără

O celebră interpretă de muzică populară a fost înșelată de soțul ei! Bărbatul se iubea cu o femeie cu 20 de ani mai tânără

GALERIE FOTO (2) O celebră interpretă de muzică populară a fost înșelată de soțul ei! Bărbatul se iubea cu o femeie cu 20 de ani mai tânără

O celebră interpretă de muzică populară a fost înșelată de soțul ei! Artista a făcut declarații șocante despre drama prin care a trecut. 

O celebră interpretă de muzică populară a fost înșelată de soțul ei! Bărbatul se iubea cu o femeie cu 20 de ani mai tânără

Claudia Ghițulescu, celebra interpretă de muzică populară, credea că și-a găsit marea iubire și că totul merge exact așa cum a visat. Totuși, în 2019 artista făcea declarații șocante cu privire la căsătoria ei, care avea să se destrame din cauza unei relații extraconjugale a soțului său.

Acum, după doi ani de la divorț, interpreta de muzică populară a povestit cine este, de fapt, cea cu care fostul ei partener a înșelat-o, dar și dacă este pregătită să își refacă viața, după un mariaj eșuat. Aceasta a recunoscut că bănuia faptul că soțul ei are pe altcineva, însă nu a îndrăznit niciodată să îl acuze, fără să aibă dovezi. Până la urmă, presupunerile artistei s-au dovedit a fi fondate, pentru că a aflat că Marian, cel care îi era partener la acea vreme, avea o relație extraconjugală cu una dintre angajatele lui.

Mai mult, se pare că solista chiar făcuse cunoștință la un moment dat cu amanta soțului, pe care ajunsese să o și îmbrățișeze, în urmă cu mai mult timp.

”Atunci nu am știut, dar bănuiam, simțeam. Avem bănuieli. Am cunoscut-o, am înțeles, înainte. Era angajata lui, am cunoscut-o întâmplător. Fiind și o fată mică față de el și față de mine, o vedeam ca pe un copil. La un moment dat am și îmbrățișat-o…Ea nu are nicio vină, dragostea apare din senin, și atunci, ce să zic?”, a declarat Claudia Ghițulescu, pentru Fanatik.ro.

Claudia Ghițulescu este pregătită să iubească din nou

Chiar dacă a trecut printr-un mariaj eșuat, Claudia Ghițulescu a declarat că nu își pierde speranța în ceea ce privește găsirea unui nou partener de viață. Artista a mărturisit, însă, că de data aceasta va fi mult mai precaută și va căuta un bărbat care să îi fie alături în momentele grele, când o să aibă nevoie de sprijin.

”Trebuie să fie puternic, foarte deștept și foarte sufletist. După asta m-aș ghida, nu cred că după frumusețe. Și să știi că îmi dau seama de la primele întâlniri. Acum, uitându-mă în trecut, îmi dau seama că îmi lipsea acest lucru. Dar eu, fiind o femeie puternică, nu mi-am dat seama atunci că vreau să fie el grijuliu, atent. Am văzut, însă, că în momentele grele, atunci când ai căzut la pat, ai nevoie de lucrurile astea, și dacă nu le ai… Trebuie să fie sincer, iar eu simt”, a mai adăugat interpreta de muzică populară, pentru sursa amintită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: