Redactia.ro
Home » Știri » O copilă de 14 ani, dată dispărută de mama ei. Micuța a plecat în vizită la un prieten și nu s-a mai întors la familia ei

O copilă de 14 ani, dată dispărută de mama ei. Micuța a plecat în vizită la un prieten și nu s-a mai întors la familia ei

O copilă de 14 ani, dată dispărută de mama ei. Micuța a plecat în vizită la un prieten și nu s-a mai întors la familia ei

O copilă de 14 ani, dată dispărută de mama ei. Micuța a plecat în vizită la un prieten și nu s-a mai întors la familia ei. Iată detaliile!

O copilă de 14 ani, dată dispărută de mama ei

O copilă de doar 14 ani a fost dată dispărută de către mama ei, după ce nu a mai revenit acasă. Micuța ar fi plecat, miercuri, la un prieten și nu s-a mai întors la familia ei, fiind de negăsit, iar nimeni nu știe nimic despre ea.

Oamenii legii au deschis o anchetă și au pornit în căutarea micuței:

„Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea efectuează căutări în vederea depistării unei minore, în vârstă de 14 ani, care a plecat de acasă, la un prieten, în data de 11 ianuarie a.c. și până la această oră nu a revenit la domiciliu. Astăzi, ora 09.06, polițiștii vrânceni au fost sesizați prin SNUAU 112, de către mama tinerei, cu privire la faptul că fata sa nu a revenit la domiciliu. 

În acest moment, 7 polițiști, 5 reprezentanți S.V.S.U. Vrancea, precum și lucrători din cadrul I.J.J., I.S.U. și Salvamont Vrancea efectuează căutări pe raza comunei Paltin, în vederea depistării cât mai rapide a minorei.”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Alertați poliția dacă aveți informații despre minoră

Toți cei care au văzut-o sau dețin informații destre minoră sunt rugați să informeze polițiștii:

„Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112″, au mai transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: